Supersavertravel
Vill du kontakta Supersavertravel? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Supersavertravel kundtjänst? Supersavertravel är en av de största onlineresebyråerna i Skandinavien. Det är ett företag som ger möjlighet att planera och boka flygbiljetter, hotell, paketerbjudanden och hyrbilstjänster från en och samma plattform. Bolaget har 650 flygbolag inom sin struktur. På så sätt erbjuder man sina kunder tjänsten att hitta den mest passande flygbiljetten varje dag.

Dessutom erbjuder Supersavertravel-företaget hyra hem och biluthyrning i mer än 90 länder, vilket ger dig möjlighet att planera en hel resa.

För att nå Supersavertravel-företagets kundtjänst ges kontaktuppgifter under fliken oss i kontakten på webbplatsen. Med Supersavertravels kontaktuppgifter kan kundtjänst nås 24 timmar i veckan. Innan du kontaktar företaget kan du få information om ämnet du behöver hjälp genom att titta på avsnittet med vanliga frågor.

Hur kan jag nå Supersavertravel kundtjänst?

Supersavertravel ger support till sina kunder via sin webbplats. När supportfliken klickas på hemsidan ställs en fråga med två alternativ på sajten. Har du en beställning? Enligt hans fråga ger Supersavertravel kundtjänst support.

Om du har en beställning kan du komma åt hjälpfliken genom att ange din e-post och ordernummer. Om det inte finns någon beställning öppnas hjälpalternativen när alternativet ”Jag har ingen beställning” klickas.

Supersavertravel erbjuder många olika alternativ för att kontakta. Kundtjänst kan nås via onlinechatt, e-post och telefon. Du kan komma åt chatten 24 timmar om dygnet, från måndag till fredag. Telefonkundsupport är tillgänglig 24/7 varje dag på engelska och svenska endast från mån-fre: 09:00 till 17:00. Numret att ringa för att nå per telefon är / +46 8 525 099 29.

supersavertravel kundtjaenst website

Tjänster tillhandahållna av Supersavertravel

Supersavertravel erbjuder sina kunder tjänsten att hitta de mest prisvärda flygbiljetterna. I samarbete med 650 flygbolag lovar Supersavertravel sina kunder att hitta den mest prisvärda biljetten. Förutom prisvärda flygbiljetter erbjuder det 240 000 hotell i 90 länder och tillhandahåller tjänster för att hitta det mest prisvärda hotellet.

Dessutom tillhandahåller det hyrbilslokaliseringstjänst i 90 länder. Supersavertravel erbjuder sina kunder en portaltjänst där de kan hitta de tjänster de kan behöva under en resa till det mest överkomliga priset och jämföra alternativen. I transaktioner som görs via webbplatsen tillhandahåller den säker shoppingtjänst till kunder med hög krypteringsteknik.

Hur kan jag kontakta Supersavertravel kundtjänst?

Det är väldigt enkelt att kontakta Supersavertravel-företaget. Varumärket har lagt till kommunikationskanaler på sin hemsida för att kunna kommunicera med både kundtjänst och flygbolag. När du klickar på kontakta oss-fliken på hemsidan för att prata med företaget självt frågar hemsidan dig om du har en beställning.

Enligt svaret på denna fråga fortsätter kommunikationsprocessen. Om du har en beställning har du en tid enligt din post och ordernummer, och du kan meddela din anledning till att kontakta enligt det mötet. Om du inte har en beställning kommer du att hänvisas till vanliga frågor. På sidan för kommunikation med flygbolag presenteras viktig information om alla flygbolag för A-Z.

Supersavertravel webbplats

Webbadressen till företaget Supersavertravel kan nås från länken https://www.supersavertravel.se/rf/start. Vid ingången till sajten välkomnar en sökfält användare där de kan välja var de ska köpa biljetter. I fortsättningen av sajten finns flexibel bokning, covid-19 information och information om återbetalningar som du bör känna till om biljetter.

Med Multicity-alternativet, som är speciellt designat för resplaner med mer än ett stopp, kan en lång resaplan göras från en sida. All nödvändig information om biljetter ges på webbplatsen för Supersavertravel-företaget vid ingången till webbplatsen.

Användarvänliga arbetsstandarder, erfarenheter och detaljer om de tjänster de tillhandahåller finns också tillgängliga på webbplatsen. Kontaktnummer där kunder kan nå kundrepresentanter kan ses i sajtens menyrad.

Supersavertravels öppettider

Kontakttiderna med kundrepresentanterna för varumärket Supersavertravel är 24/7 för det engelska språket, och på svenska, från måndag till fredag ​​mellan 9 och 17. Semester ingår inte i dessa tjänster. Numret att ringa för hjälp från Supersavertravel kundtjänst är + 46 8 525 099 29. För att få tillgång till kundtjänst på kortare tid kan numret / + 44 203 455 0390, som ger åtkomst endast på engelska, föredras. Dessutom, för att få hjälp online via sajten, kan 24-timmarsåtkomst tillhandahållas från måndag till fredag.

Hur når jag Supersavertravel kundtjänst via e-post?

Det finns ingen information på webbplatsen för att nå Supersavertravel kundtjänst via e-post. Om du inte har en reservation på företagets hemsida, ges information som du kan nå med telefonnummer. Dessutom, som det står på företagets kontaktsida, svarar inte företagets kundtjänst när de försöker kommunicera på sätt som inte är via telefon och livechatt.

Av denna anledning, för att nå företagets kundrepresentanter, bör kommunikation tillhandahållas via livechatt och telefonnummer på webbplatsen. Det finns ingen kundtjänst som tillhandahålls av företaget via e-post.

Supersavertravel-konton i sociala medier

Supersavertravel-företaget har sina egna Facebook– och Instagram-konton.

Instagram-kontolänken är https://www.instagram.com/supersavertravel/ och Facebook-kontolänken är https://www.facebook.com/supersavertravel/ internal.

Trots att han har 566 följare på sina Instagramkonton har kontot inte använts aktivt sedan 2015. Det finns heller ingen åtkomstlänk till sociala mediekonton på hemsidan. På företagets Facebooksida finns telefonnummer och webbadresser.

Supersavertravel Returpolicy

Företagets returvillkor är ganska kundorienterade. Om biljetten av någon anledning avbokas hos det företag som erbjuder avbeställningsgaranti ges en rabattkod motsvarande 90% av biljettpriset. Med denna rabattkod kan en resplan göras igen i 12 månader.

Avbeställningsvillkoren som erbjuds av företaget är att den kan avbokas upp till 4 timmar före avgång, kan användas för att boka om resan senare, kan bokas om med vilket flygbolag och resa som helst samt en värdekod som kommer att motsvara 90 % av biljettpris mottages. Det finns ingen specifik anledning bland företagets returvillkor. Oavsett anledning kan kunder avboka sina planerade resor upp till 4 timmar före resan.

Dela din åsikt om Supersavertravel kundtjänst

Recensioner på Supersavertravel

  • Kalle 17 november 2022 vid 13:33

    Supersavertravel kundtjänst var mycket uppmärksam. Jag väntade dock lite för länge.