Bravofly
Vill du kontakta Bravofly? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Bravofly kundservice?

Bravofly är en ofta föredragen onlinereseleverantör inom resevärlden. Bravoflys webbplats erbjuder många resetjänster, vilket ger sina kunder stor bekvämlighet i reseplaneringsprocessen. Det kan dock hända att reseplanerna inte alltid går som förväntat och det kan vara nödvändigt att kontakta Bravoflys kundtjänst. I den här artikeln får du lära dig hur du når Bravofly kundtjänst, vilka tjänster de erbjuder, olika sätt att kommunicera, hur du kan använda deras webbplats och konton i sociala medier.

Alla kommunikationskanaler för Bravofly (med sitt nya namn lastminute) är som följer. Om du behöver kan du kontakta dem och rapportera dina problem eller önskemål.

 • Telefon: +46 10 167 00 53
 • Livechatt (tillgänglig på hemsidan)
 • Kontaktformulär (finns på hemsidan)

Tjänster som tillhandahålls av Bravofly

Bravofly är en plattform som erbjuder resetjänster som onlineflygbiljetter, hotellbokningar och biluthyrning. Dessutom erbjuder det semesterpaket till sina kunder, vilket ger stor bekvämlighet på deras resor. Bravofly samarbetar med många flygbolag, hotell och biluthyrningsföretag runt om i världen och erbjuder sina kunder många alternativ. Dessa alternativ kan anpassas för att passa kundernas preferenser, budgetar och resplaner.

https://www.bravofly.se/

Så, vad är Bravofly?

lastminute.com, etablerat i London 1999, är bland de mest populära resewebbplatserna i Storbritannien. Med tiden har det vuxit till lastminute.com-gruppen, en stor familj av onlineresebyråer från hela Europa. Med sin spetsteknologi för dynamiska semesterpaket har företaget blivit ett ledande europeiskt resevarumärke.

BravoFly, ett dotterbolag till lastminute.com, är en annan betydande aktör inom den europeiska reseteknologisektorn, som tillhandahåller dynamiska semesterpaket.

Jetcost, som grundades 2006, är en rese-metasökmotor som låter användare jämföra och boka reseerbjudanden. Det är ett dotterbolag till lastminute.com, som är känt för sin innovativa teknologi för dynamiska semesterpaket.

Hotelscan, etablerat 2012, är en prisjämförelsewebbplats för olika boenden såsom hotell och Bed & Breakfast. Det är ett dotterbolag till lastminute.com, en pionjär inom europeisk reseteknologi för dynamiska semesterpaket.

Rumbo, som grundades i Spanien 2000, är den första fullserviceresewebbplatsen som tillhandahåller kompletta reselösningar till kunder. Det är nu ett dotterbolag till lastminute.com, ett ledande europeiskt varumärke för reseteknologi för dynamiska semesterpaket.

lastminute.coms mål är att revolutionera rese- och turistbranschen genom digital teknik. Företaget erbjuder ett brett utbud av reserelaterade produkter och tjänster, inklusive flyg, hotell, semestrar, korta pauser, kryssningar, biluthyrning och mer, genom sin mångsidiga och globala kundbas.

Med sin portfölj av varumärken, inklusive lastminute.com, weg.de, Bravofly, Rumbo, Volagratis, Jetcost, Crocerissime och Hotelscan, kan företaget möta behoven hos ett brett spektrum av resenärer.

Företagets webbplatser och appar når cirka 60 miljoner användare varje månad på 17 språk och 40 länder. Med över 1 500 anställda i mer än tio länder, förnyar lastminute.com-gruppen ständigt och skapar originalprodukter och tjänster för att förbättra hela resenärens resa. lastminute.com N.V. är ett börsnoterat företag noterat under LMN på SIX Swiss Exchange.

För ytterligare information, besök corporate.lastminute.com.

Bravofly: En Ledande Resebyrå Online

Bravofly är en framstående online-resebyrå som erbjuder omfattande tjänster för att boka flygbiljetter, hotell och hyrbilar. Sedan starten har Bravofly blivit en pålitlig partner för resenärer över hela världen tack vare sin användarvänliga plattform och konkurrenskraftiga priser.

Varför Välja Bravofly?

Bravofly erbjuder ett brett utbud av tjänster som gör resande enklare och mer bekvämt. Här är några anledningar till varför Bravofly är ett bra val för dina resebehov:

 • Omfattande Utbud: Bravofly erbjuder flygbiljetter från över 350 flygbolag, inklusive både lågpris- och traditionella flygbolag.
 • Enkel Bokning: Användarvänlig webbplats och mobilapp som gör bokningen snabb och enkel.
 • Konkurrenskraftiga Priser: Erbjuder några av de bästa priserna på marknaden tack vare sina starka partnerskap med flygbolag och hotell.
 • Kundservice: Tillgänglig dygnet runt för att hjälpa dig med alla frågor och problem.
 • Flexibla Alternativ: Möjlighet att ändra eller avboka bokningar med minimal ansträngning.

Bokning av Flygbiljetter

Att boka flygbiljetter med Bravofly är enkelt och snabbt. Du kan söka efter flyg baserat på dina preferenser och jämföra priser för att hitta det bästa erbjudandet. Med Bravofly kan du också dra nytta av specialerbjudanden och rabatter som gör dina resor ännu mer prisvärda.

Hotellbokning

Förutom flygbiljetter erbjuder Bravofly även hotellbokningstjänster. Du kan välja bland tusentals hotell världen över och boka boende som passar din budget och preferenser. Bravofly’s plattform ger detaljerad information om varje hotell, inklusive recensioner från tidigare gäster, så att du kan göra ett informerat val.

Hyrbilstjänster

Behöver du en bil under din resa? Bravofly har ett brett utbud av hyrbilstjänster som täcker alla dina behov. Välj bland olika bilmodeller och boka din hyrbil enkelt via Bravofly’s webbplats eller app. Med flexibla bokningsalternativ och konkurrenskraftiga priser är det enkelt att hitta rätt bil för din resa.

Kundsupport

Bravofly tar kundservice på största allvar. Deras supportteam är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du kan stöta på. Oavsett om du behöver hjälp med en bokning eller har frågor om din resa, är Bravofly’s supportteam alltid redo att assistera.

Hur kan jag kontakta Bravofly?

Bravofly kundtjänst är redo att kontakta kunder för alla frågor, frågor eller klagomål. Dessutom erbjuder kundtjänstteamet även support om kunder har några problem under sina resor. Det finns flera sätt att nå Bravoflys kundtjänstteam:

Bravofly hemsida

Bravoflys webbplats tillhandahåller en resurs där kunder kan hitta svar på många frågor. Kundtjänstsidan på Bravoflys hemsida innehåller mycket information som hjälper kunder att lösa problem som de kan stöta på under sina resor. Den här sidan innehåller information om vanliga frågor, resepolicyer, bokningsändringar och avbokningar.

Det finns också ett formulär där du kan nå kundtjänstteamet direkt. Med detta formulär kan du vidarebefordra eventuella frågor eller klagomål om din resplan till kundtjänstteamet. Efter att ha fyllt i formuläret kommer kundtjänstteamet att kontakta dig så snart som möjligt.

Hur kan jag nå Bravofly kundservice via e-post?

E-post är ett annat sätt att nå Bravoflys kundtjänstteam. Kunder kan kontakta kundtjänstteamet genom att maila [email protected].

När du kommunicerar via e-post är det viktigt att vara så detaljerad och beskrivande som möjligt. Svarstiden för e-post kan vanligtvis variera från några timmar till några dagar. Därför, om du har ett brådskande problem, rekommenderas det att använda en annan metod för kommunikation.

Bravofly konton för sociala medier

Bravofly tillhandahåller även tjänster till sina kunder på olika sociala medieplattformar. Bravofly-konton är tillgängliga på populära sociala medieplattformar som Facebook, Twitter och Instagram. Genom att följa dessa konton kan du lära dig mer om resetips, kampanjer och kampanjer. Du kan också kontakta kundtjänstteamet via deras sociala mediekonton.

Bravoflys kundtjänstteam är redo att svara på kundernas frågor och lösa deras problem via deras sociala mediekonton.

Dela din åsikt om Bravofly kundtjänst

Recensioner på Bravofly

 • Christoffer 31 maj 2023 vid 11:22

  När jag berättade för dem att jag fick resepaketet i fel tidszon sa de att de gärna skulle göra en återbetalning och jag kunde få min betalning inom 5 arbetsdagar. Tack till familjen Bravofly.