Assa Abloy AB
Vill du kontakta Assa Abloy AB? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Känn kvaliteten och tryggheten vid din sida med Assa Abloy AB kundtjänst. Bästa lösningen och supporten alltid vid din dörr!

Hur kan jag nå Assa Abloy AB kundtjänst?

Assa Abloy AB är baserat i Sverige och har blivit ett globalt aktivt och välkänt varumärke i branschen. Kundnöjdhet har alltid varit en av företagets prioriteringar. Det finns flera sätt att nå kundtjänst. Först och främst kan du ringa ett direktsamtal från det telefonnummer som anges på företagets officiella webbplats. Dessutom har du möjlighet att nå kundombudet genom att fylla i formuläret under fliken ”Kontakt”. Vilken metod du än väljer står Assa Abloy-teamet till hands för att lösa dina problem eller frågor.

Tjänster tillhandahållna av Assa Abloy AB

Assa Abloy AB erbjuder en mängd olika tjänster inom lås- och säkerhetsbranschen. I spetsen för dessa tjänster är hållbara och säkra låssystem. Dessutom kan du få produkter som elektroniska säkerhetssystem, dörrautomatik och trådlösa säkerhetslösningar från företaget. Assa Abloy följer den senaste tekniska utvecklingen genom att ständigt sträva efter innovation och uppdaterar sitt produktsortiment därefter. Därför strävar det efter att tillhandahålla de mest uppdaterade och högsta kvalitetslösningarna till både sina enskilda och företagskunder.

Assa Abloy AB-webbplats

Assa Abloys officiella webbplats ger tillgång till omfattande information om företaget. På hemsidan är det möjligt att komma åt företagsinformation såsom företagets historia, vision och uppdrag. Du kan också få tillgång till detaljerade kataloger, tekniska specifikationer och användarmanualer för de produkter som erbjuds på webbplatsen. Information som produktpriser, kampanjinformation och auktoriserade återförsäljare kan också lätt nås för potentiella kunder. Webbplatsen har ett användarvänligt gränssnitt och erbjuder besökarna möjlighet att enkelt komma åt den information de vill ha.

Hemsida: www.assaabloy.com

Telefon: +46 8 775 16 00

Adress: Förmansvägen 11, Stockholm, Sverige

Hur kan jag nå Assa Abloy AB kundtjänst via e-post?

Om du föredrar att kommunicera skriftligt snarare än per telefon kan du skicka ett e-postmeddelande till Assa Abloy AB kundtjänst från avsnittet ”Kontakt” på Assa Abloys officiella webbplats. Din e-post kommer att returneras så snart som möjligt.

Assa Abloy AB Sociala Mediekonton

Assa Abloy AB är ett företag som noga följer de möjligheter som teknik och digitalisering ger, och använder sociala medieplattformar effektivt i detta sammanhang. Företaget lägger särskild vikt vid sina konton i sociala medier för att stärka kundrelationerna, för att informera om produkter och tjänster och för att leverera sina meddelanden till stora massor.

Han har en aktiv profil på många plattformar, särskilt Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn. Produktkampanjer, innovationer, evenemang och särskilda kampanjmeddelanden delas regelbundet via dessa konton. De svarar också snabbt på användarnas kommentarer, frågor och feedback på dessa plattformar. Om du följer Assa Abloy AB konton i sociala medier kan du snabbt komma åt de senaste nyheterna och meddelanden om företaget.

Facebook: https://www.facebook.com/assaabloyoopense

Instagram: https://www.instagram.com/assaabloygroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/assaabloy

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC3XTeMAh9_h-516YQv2txPg/featured

Assa Abloy AB återvändandepolicy

Assa Abloy AB prioriterar kundnöjdhet i köpta produkter. Om det uppstår missnöje med en produkt bistår företaget med retur eller byte av denna produkt under vissa förutsättningar. Den grundläggande informationen om returprocessen är följande:

Du kan returnera den köpta produkten inom en viss tid (vanligtvis 14-30 dagar) efter mottagandet.

Produkten som ska returneras ska vara oanvänd, oskadad och i originalförpackning.

Innan du startar returprocessen bör orsaken till returen och dess detaljer specificeras genom att kontakta Assa Abloy AB kundtjänst.

Returfrakt kan i vissa fall täckas av kunden, medan det i vissa fall kan täckas av företaget.

Efter att returen är godkänd av företaget återbetalas produktpriset till angivet konto.

Varje returprocess kan variera beroende på den specifika situationen och typen av produkt. Därför rekommenderas det att du bekantar dig med returvillkoren i detalj på Assa Abloys officiella hemsida eller genom kundtjänst innan du påbörjar en returtransaktion.

Genom att prioritera kundnöjdhet sticker Assa Abloy ut i branschen med sina kvalitetsprodukter och tjänster. Lösningarna som erbjuds av detta svenskbaserade företag har blivit en global framgång. Om du vill uppleva Assa Abloy-kvalitet kan du kontakta företaget med hjälp av ovan nämnda kommunikationsmetoder.

Dela din åsikt om Assa Abloy AB kundtjänst

Recensioner på Assa Abloy AB

  • Asrid 19 september 2023 vid 16:18

    Vi kommunicerade direkt via konton i sociala medier. Tack! 💯