Atlas Copco
Vill du kontakta Atlas Copco? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Atlas Copco kundtjänst står till din sida med utmärkta industriella lösningar och snabb respons.

Hur kan jag kontakta Atlas Copco kundtjänst?

Atlas Copco är en global ledare och lägger stor vikt vid kundservice. Denna jätte, som sprids över hela världen från Sverige, använder kundnöjdhet som sin grundprincip och tillhandahåller tjänster inom detta område genom olika kanaler. Du kan kontakta kundtjänstrepresentanten direkt via telefon, eller så kan du kontakta oss via formuläret i avsnittet ”Kontakt” på företagets officiella webbplats. Båda metoderna syftar till att ge snabba och effektiva lösningar. Du kan också få support genom att gå till ett fysiskt filialkontor eftersom Atlas Copco har lokala representationer i många länder runt om i världen.

Tjänster som tillhandahålls av Atlas Copco

Atlas Copcos utbud av tjänster är omfattande. Även om det från början bara var känt för luftkompressorer, har det under åren behållit sitt ledarskap inom många områden som gruvdrift, konstruktion, industriell automation och energilösningar. De produkter som företaget erbjuder är resultatet av överlägsen svensk ingenjörskonst och innovation. Energieffektivitet och hållbarhet är alltid i framkant när man utvecklar utrustning som fungerar inom alla sektorer, särskilt under svåra förhållanden. Atlas Copcos huvudmål är att erbjuda kunder maximal effektivitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Atlas Copco webbplats

Atlas Copcos officiella webbplats är en återspegling av företagets globala närvaro. Förutom allmän information om företaget kan detaljerade produktkataloger, tekniska specifikationer, användarmanualer och många andra användbara resurser nås på webbplatsen. Tack vare det användarvänliga gränssnittet kan du snabbt och enkelt komma åt den information du vill ha. Dessutom delas även aktuella nyheter, evenemang och företagsmeddelanden på hemsidan. Om du vill få mer detaljerad information om Atlas Copcos produkter eller kontakta en säljare, kommer webbplatsen att vara den mest omfattande resursen i detta ämne.

Webbplats: www.atlascopco.com

Telefon: +46 20 26 27 28

E-post: [email protected]

Adress: Sickla Industri 19, Nacka 105 23 Stockholm

Hur kan jag kontakta Atlas Copco kundtjänst via e-post?

Idag framstår e-post som en snabb och effektiv kommunikationsmetod. Atlas Copco har också gjort det mycket enkelt att nå Atlas Copco kundtjänst via e-post. I avsnittet ”Kontakt” på företagets officiella webbplats kan du hitta den allmänna e-postadressen för Atlas Copco kundtjänst. Du kan förmedla alla dina problem, önskemål eller förslag till företagets experter via denna e-postadress. Atlas Copco svarar vanligtvis på förfrågningar via e-post inom en kort tidsperiod, så att du har en snabb lösning på dina behov.

Atlas Copco-konton för sociala medier

Atlas Copco når sina användare, konsumenter och affärspartners genom att använda kraften i sociala medier i den digitaliserade världen. I synnerhet nya produktlanseringar, företagsmeddelanden, evenemang och andra viktiga nyheter delas snabbt på sociala medier.

Facebook: Atlas Copcos Facebook-sida är den idealiska plattformen för att följa företagets globala evenemang, produktannonser och viktiga framgångsberättelser.

Twitter: Atlas Copcos Twitter-konto används för att följa företagets branschnyheter, snabba uppdateringar och händelsemeddelanden.

LinkedIn: Speciellt för proffs och affärspartners delar Atlas Copcos LinkedIn-sida företagets företagsnyheter, platsannonser och branschanalyser.

Instagram: Atlas Copcos Instagramkonto ger en visuell sammanfattning av produkter och evenemang, men visar också upp företagets mer ”mänskliga” sida.

Facebook: https://www.facebook.com/atlascopco

Twitter: https://twitter.com/atlascopcogroup

Instagram: https://www.instagram.com/atlascopcogroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/atlas-copco

Youtube: https://www.youtube.com/user/atlascopcogroup

Atlas Copcos returpolicy

När det finns problem med de produkter som köpts från Atlas Copco har företaget underlättat retur- och bytesprocesserna genom att prioritera kundnöjdhet. Det finns vissa villkor för returer:

Produkten måste returneras inom en viss tid från inköpsdatum.

Produkten som ska returneras måste vara i originalförpackning, oanvänd och oskadad.

Företaget har rätt att inspektera produkten innan returprocessen påbörjas.

Detaljerad information om returer eller byten finns i garantidokumentet som medföljer produkten eller på företagets officiella webbplats.

Baserat på kundnöjdhet ger Atlas Copco maximalt stöd till sina kunder i retur- och utbytesprocesser. Det är dock av stor vikt att följa de villkor som företaget angett för att kunna genomföra returprocessen snabbare och utan problem.

Dela din åsikt om Atlas Copco kundtjänst

Recensioner på Atlas Copco

  • Baldur 15 september 2023 vid 15:25

    Jag drog nytta av tjänsten för innovativa monteringsverktyg. Kommunikationsprocessen var mycket professionell. Tack!