Boliden
Vill du kontakta Boliden? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Boliden kundtjänst finns till din sida med expertis inom gruvdrift och metalltillverkning. Möt branschens bästa support!

Hur kan jag kontakta Boliden kundtjänst?

Boliden är ett svenskt gruv- och metallurgiskt företag. Förutom att vara ett globalt företag lägger man stor vikt vid kundrelationer. Kundservice i Sverige och andra verksamhetsländer speglar företagets förståelse för kvalitet och service.

Om du har en fråga eller behov om Boliden kan du besöka företagets officiella hemsida som ett första steg. Webbplatsen har kontaktinformation för sitt huvudkontor och sina lokala kontor. Telefonnummer, faxinformation och fysiska adresser listas här.

Direktkommunikation per telefon är en föredragen metod, särskilt i brådskande och prioriterade ärenden. Men om du har en begäran om allmän information eller ett långsiktigt samarbete kan det vara lämpligare att välja e-post eller en skriftlig kommunikation.

Boliden kundtjänst är professionella, kunniga och hjälpsamma. Det har kundtjänstteam med samma kvalitetsstandarder i länder där det är verksamt utanför Sverige.

Tjänster tillhandahållna av Boliden

Boliden är ett gruv- och metallurgiskt företag med många års erfarenhet. Boliden, som har ett brett nätverk av aktiviteter framför allt i norra Europa, erbjuder tjänster inom många områden:

Metallbrytning: Boliden bryter ädelmetaller som zink, koppar, guld och silver. Den har stora gruvplatser, särskilt i Sverige och Finland.

Metallåtervinning: Med hållbarhetsprincipen verkar Boliden även inom återvinning av använda metaller. Detta är en viktig tjänst både ur miljömässig hållbarhetssynpunkt och ur ekonomisk synvinkel.

Metallraffinering: Boliden är specialiserat på bearbetning och raffinering av utvunna råmetaller. I denna process, som utförs med högteknologisk utrustning, görs metaller lämpliga för industriell användning.

Forskning och utveckling: Boliden bedriver kontinuerlig forskning och utveckling för att bli ledande inom gruv- och metallbearbetningsteknologier. Dessa aktiviteter gör det möjligt för företaget att realisera en hållbar och effektiv produktion.

Sammanfattningsvis erbjuder Boliden ett brett utbud av tjänster från gruvdrift till metallproduktion, återvinning till forskning och utveckling. Med sin långa erfarenhet och tekniska kapacitet är det ett av världens ledande företag inom sin sektor.

Bolidens hemsida

Bolidens officiella hemsida speglar bolagets globala aktiviteter, produkter och tjänster i detalj. Den betjänar både befintliga och potentiella kunder med sin moderna design, användarvänliga gränssnitt och omfattande innehåll.

På hemsidan kan du hitta detaljerad information om Bolidens verksamhet inom gruv- och metallurgi, dess projekt, hållbarhetsredovisningar och många fler. Samtidigt delas även information om Bolidens årsredovisningar, finansiella rapporter och investerarrelationer på sajten.

Baserad i Sverige finns Bolidens hemsida på engelska såväl som svenska. Detta hjälper Boliden, ett globalt företag, att ge enkel tillgång till kunder och affärspartners runt om i världen.

Webbplats: www.boliden.com

Telefon: +46 8 610 15 00

Adress: Boliden Group Klarabergsviadukten 90 P.O. Box 44, SE-101 20 Stockholm

Hur kan jag kontakta Boliden kundtjänst via e-post?

Boliden lägger stor vikt vid kundrelationer. Att kontakta Boliden kundtjänst via e-post är enkelt. I avsnittet ”Kontakt” på Bolidens officiella hemsida kan du hitta en e-postadress som du kan använda för allmänna informationsförfrågningar och supportbehov. Du kan begära information om Bolidens tjänster, produkter eller andra frågor via denna e-postadress.

Dessutom kan du hitta e-postadresserna till vissa avdelningar och experter på webbplatsen, särskilt för teknisk support eller informationsförfrågningar om en viss produkt.

Bolidens konton i sociala medier

Sociala medier är ett viktigt verktyg för företag idag för att nå både befintliga och potentiella kunder. Boliden delar även med sig av sina aktiviteter, nyheter och uppdateringar på sociala medieplattformar.

Bland de sociala medieplattformar som Boliden aktivt använder finns LinkedIn, Twitter, YouTube och Facebook. Företagets professionella nätverk, platsannonser och branschnyheter presenteras på LinkedIn. På Twitter delas aktuella nyheter, händelser och sektoriell utveckling. På YouTube-kanalen kan Bolidens projekt, gruvprocesser och annat videoinnehåll ses. Facebooksidan, å andra sidan, erbjuder ett brett utbud av innehåll tillsammans med företagets evenemang, nyheter och bilder.

Genom att följa deras konton i sociala medier kan du komma åt den mest uppdaterade informationen om Boliden, följa deras aktiviteter och ha möjlighet att kommunicera direkt med företaget.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/boliden

Boliden returpolicy

Eftersom Boliden erbjuder industriell produktion och tjänster finns det ingen standard returpolicy som detaljhandelsprodukter. Men om det finns några problem med tjänsterna eller produkterna är det bästa steget att kontakta företaget. Boliden försöker lösa problemen så snart som möjligt då det bygger på kundnöjdhet.

Dela din åsikt om Boliden kundtjänst

Recensioner på Boliden

  • Sassa 19 september 2023 vid 16:35

    Kundrelationerna är mycket professionella och smidiga. Tack!