Bilprovningens
Vill du kontakta Bilprovningens? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur når jag Bilprovningens kundservice?

Bilprovningens kundservice finns tillgänglig för din bilbesiktning och andra fordonsrelaterade frågor. Det finns flera sätt att nå kundservice. Dessa:

Gå till avsnittet ”Kontakt” på Bilprovningens hemsida och använd kontaktformuläret. Bilprovningen kundservice kommer att svara dig så snart som möjligt.

Du kan kontakta Bilprovningen direkt genom att ringa kundservice numret. kundservice numret finns på hemsidan.

Bilprovningen är en organisation i Sverige som bedriver fordonsbesiktning och kontrollerar om fordon är lämpliga för säker användning. Det tillhandahåller också kundservice för att hjälpa sina kunder. I den här artikeln kan du ta reda på hur du når Bilprovningen kundservice, dess tjänster och kommunikationsmetoder.

Tjänster som tillhandahålls av Bilprovningen

Bilprovningen erbjuder en fordonsbesiktning tjänst som kontrollerar att fordon i Sverige är lämpliga för säker användning. Denna tjänst avgör om fordon kan användas säkert genom att kontrollera bromsar, ljus, däck och andra väsentliga delar av fordon. Dessutom tipsar Bilprovningen sina kunder om vad de ska hålla utkik efter vid en fordonsbesiktning.

Hur kontaktar jag Bilprovningen?

Det finns flera sätt att kontakta Bilprovningen. Först kan du skicka ett e-postmeddelande direkt till kundservice. Du kan kontakta kundservice genom att använda kontaktformuläret under ”Kontakt” på Bilprovningens hemsida. För det andra kan du också kontakta Bilprovningen genom att ringa kundservice numret.

Alla kommunikationskanaler för Bilprovningen är följande. Om du behöver kan du kontakta dem och rapportera dina problem eller önskemål.

Bilprovningens hemsida

Bilprovningens webbplats är din plattform för fordonsbesiktning tjänster och annan fordonsrelaterad information. Webbplatsen har verktyg som du kan använda för att boka en tid för fordonsbesiktning, få kontrollresultat och lära dig om andra fordon. Dessutom lär sektionen med information och råd på webbplatsen fordonsägare hur de ska ta hand om sina fordon och förbereda sig för fordonsbesiktning.

Dela din åsikt om Bilprovningens kundtjänst

Recensioner på Bilprovningens

  • Tilda 31 maj 2023 vid 11:38

    Bilprovningens kundrepresentanter är mycket omtänksamma och hjälpsamma.