Qliro AB
Vill du kontakta Qliro AB? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Kontakta Qliro AB kundtjänst för snabba lösningar. Vi är här för att hjälpa dig, vi välkomnar dina frågor!

Hur når jag Qliro AB Kundtjänst?

Det finns flera olika sätt att nå Qliro AB kundtjänst. Här är några sätt du kan nå kundtjänst:

Telefon: Du kan kontakta Qliro AB kundtjänst direkt via telefon. Du kan nå kundtjänst, ställa dina frågor eller förmedla dina behov genom att använda företagets officiella telefonnummer. Kundtjänstpersonal står till hands för att hjälpa dig.

E-post: Du kan även kontakta Qliro AB kundtjänst genom att skicka ett mejl. Du kan använda den officiella e-postadressen för kundtjänst för att ställa frågor, begära information eller ge feedback. Kundtjänstteamet kommer att svara på dina e-postmeddelanden så snart som möjligt.

Livechatt: Qliro AB webbplats har vanligtvis en livechattfunktion. Med den här funktionen kan du kommunicera med kundtjänst live och få dina frågor besvarade direkt.

Tjänster tillhandahållna av Qliro AB

Qliro AB är ett finansiellt teknikföretag som erbjuder en mängd olika tjänster. Här är några av de tjänster Qliro AB tillhandahåller:

Betalningslösningar: Qliro AB erbjuder kunderna en mängd olika betalningsalternativ. Det låter dig göra säkra och snabba betalningstransaktioner i onlineshopping.

Konsumentfinansiering: Qliro AB tillhandahåller finansiering till konsumenter. Det erbjuder avbetalningsalternativ och erbjuder flexibla betalningsplaner till kunder, särskilt för stora köp.

Butikslösningar: Qliro AB tillhandahåller butikslösningar till företag. Det tillhandahåller tjänster som att skapa onlinebutiker, betalningshantering och lagerhantering.

Qliro AB webbplats

Qliro AB officiella hemsida erbjuder detaljerad information om företagets tjänster, produkter, projekt och nyheter. Webbplatsen är designad med ett användarvänligt gränssnitt och låter besökare enkelt komma åt den information de vill ha. Du kan också kontakta företaget med hjälp av kontaktuppgifterna på hemsidan.

Hemsida: www.qliro.com

Telefon: 0200 43 00 31 / +46 20 043 00 30

E-post: [email protected]

Qliro EU Öppettider

Qliro AB har i allmänhet verksamhet från 09:00 till 17:00 på vardagar. Det kan dock förekomma förändringar i arbetstiden, till exempel helgdagar eller särskilda omständigheter. Du kan besöka Qliro AB hemsida eller kontakta kundtjänst för de senaste öppettiderna.

Hur kan jag kontakta Qliro AB kundtjänst via e-post?

Det finns flera olika sätt att nå Qliro AB kundtjänst via e-post. Du kan maila kundtjänst genom att följa stegen nedan:

Hitta den officiella e-postadressen till Qliro AB. Denna information hittar du på kontaktsidan eller kontaktinformation på Qliro AB hemsida.

När du skriver ett mejl, ange din fråga eller förfrågan tydligt och koncist i ämnesraden.

I e-postinnehållet, beskriv ditt namn, kontaktinformation (som e-postadress och telefonnummer) och ditt problem i detalj.

Innan du skickar e-postmeddelandet, kontrollera om det finns stavfel och se till att du har angett all nödvändig information korrekt.

Efter att ha skickat e-postmeddelandet kommer Qliro AB kundtjänstteam att återkomma till dig så snart som möjligt.

Qliro AB Sociala Mediekonton

Qliro AB interagerar även med sina kunder på sociala medieplattformar. Företaget har officiella Facebook-, Twitter- och Instagram-konton. Genom att följa Qliro AB konton i sociala medier kan du få tillgång till aktuell information, lära dig om nyheterna om produkterna och kommunicera direkt med företaget. Det är också möjligt att skicka meddelanden till företaget via konton i sociala medier.

Facebook: https://www.facebook.com/qliroSE

Instagram: https://www.instagram.com/qliro

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/qliro

Qliro EU returpolicy

Qliro AB returpolicy kan variera beroende på vilken typ av produkt du köper och deras försäljningspolicy. Returpolicyer kräver i allmänhet att varan är i originalförpackningen, oanvänd och i säljbart skick. För att returnera din produkt eller lära dig mer om returprocessen kan du besöka Qliro AB hemsida eller kontakta kundtjänst.

I den här artikeln har vi tagit med information om hur du når Qliro AB kundtjänst, tillhandahållna tjänster, kontaktsätt, arbetstider, konton i sociala medier, returvillkor och svar på vanliga frågor. För att lära dig mer om Qliro AB kan du besöka företagets officiella hemsida.

Dela din åsikt om Qliro AB kundtjänst

Recensioner på Qliro AB

  • Freja 15 september 2023 vid 15:13

    Vi fick service för att öka vår försäljning och vi var mycket nöjda. Jag rekommenderar det till företag som är oroade över denna fråga. 💯