Preem
Vill du kontakta Preem? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Lär dig hur du når Preem kundtjänst snabbt och enkelt.

Hur kan jag nå Preem kundtjänst?

Preem är ett företag som lägger stor vikt vid kundnöjdhet och tillhandahåller tjänster till sina kunder genom olika kommunikationskanaler. Preems professionella och erfarna kundtjänstteam finns alltid till hands för att ge den hjälp du behöver.

Du kan nå en kundtjänstrepresentant direkt på telefon. Oavsett om du behöver produktinformation eller teknisk support kan du använda hotline för att få mer information om Preems tjänster. Telefonnumret finns bekvämt att hitta på Preems officiella hemsida.

Dessutom kan du kontakta företaget genom att använda kontaktformuläret på Preems hemsida. Du kan skicka dina frågor, klagomål eller förslag via detta formulär. Ofta ett idealiskt sätt att förmedla dina specifika önskemål eller mer komplexa frågor, det här formuläret kommer att svara på din förfrågan på ett lämpligt sätt.

Tjänster som tillhandahålls av Preem

Preem erbjuder ett brett utbud av tjänster inom energisektorn. Framträdande bland tjänsterna kan anges som förnybara bränslen, raffinaderitjänster och energieffektiviseringslösningar.

Preem är en stor ledare inom förnybara bränslen. De lösningar som erbjuds inom detta område möter inte bara dina energibehov, utan syftar också till att skydda miljön. Företaget erbjuder en mängd olika förnybara bränslealternativ som biodiesel, biobensin och grönt väte.

När det gäller raffinaderitjänster äger Preem de största raffinaderierna i Sverige och är erfaren och pålitlig inom produktion av petroleumprodukter och biobränslen. Preem förser kunder med högkvalitativa produkter genom sina raffinaderitjänster.

Energieffektiviseringslösningar är en annan viktig del av Preems tjänster. Preem erbjuder en mängd olika teknologier och tjänster som syftar till att minska energiförbrukningen och öka energieffektiviteten. Dessa tjänster hjälper till att minska energikostnaderna och minska miljöpåverkan för både enskilda och kommersiella kunder.

Preem hemsida

Preems hemsida presenterar verksamhetens tjänster, projekt och framgångshistorier ur ett brett perspektiv. Med sin användarvänliga design och rika innehåll erbjuder sajten besökarna en informativ och njutbar upplevelse. På webbplatsens hemsida kan du hitta en översikt över Preem och vad den har att erbjuda. Tjänster-sidan förklarar i detalj detaljerna för de tjänster som erbjuds.

Hemsida: www.preem.se

Telefon: 0476-58 71 40

Adress: Preem AB 112 80 Stockholm Sverige

Hur kan jag nå Preem kundtjänst via e-post?

Det går även bra att nå Preem kundtjänst via mejl. E-post är den idealiska metoden för kommunikation när du har en specifik förfrågan eller problem. Kundtjänstteamet svarar vanligtvis på dina e-postmeddelanden snabbt och effektivt. Du hittar mailadressen i kontaktdelen på Preems hemsida.

Preem konton för sociala medier

Preem har även en aktiv närvaro på sociala medier. Företagets LinkedIn-, Twitter- och Facebook-sidor delar företagets senaste nyheter, evenemang och tjänster. Dessa sociala medieplattformar är en utmärkt resurs för dem som vill lära sig mer om Preem och interagera direkt med företaget.

Facebook: https://www.facebook.com/preem

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/preem-ab/?originalSubdomain=se

Instagram: https://www.instagram.com/preemsverige

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdpjJxWCRCaTwwGi6o9NiZg/videos?view=0&sort=p

Preems returpolicy

Preem erbjuder retur- och bytespolicyer för vissa tjänster och produkter för att säkerställa kundnöjdhet. Returpolicyer kan variera beroende på produkten och köpvillkoren. För mer information kan du kontakta Preems kundtjänstavdelning eller gå igenom relevant avsnitt på hemsidan.

Dela din åsikt om Preem kundtjänst

Recensioner på Preem

  • Katina 19 september 2023 vid 16:27

    Kundrelationerna är mycket professionella och smidiga. Tack! 🙏🏻