PHX Elteknik AB
Vill du kontakta PHX Elteknik AB? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta PHX Elteknik AB:s kundtjänst? PHX Elteknik AB: Den lösningspartner du litar på inom elektriskt underhåll, reparation och projekt.

PHX Elteknik AB Tillhandahållna tjänster

PHX Elteknik AB är specialiserat på ett brett utbud av elektriska tjänster inklusive elektriskt underhåll, reparation, installation och många fler. Vårt professionella team är här för att framgångsrikt hantera dina industriella och kommersiella projekt och driva dina elektriska system på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder en pålitlig och professionell lösning på våra kunders elbehov.

Hur kan jag kontakta PHX Elteknik AB?

Du kan få mer information genom att besöka PHX Elteknik AB:s webbplats. På vår hemsida finns detaljerad information om de tjänster vi erbjuder, referensprojekt och kontaktmöjligheter. Du kan också fylla i kontaktformuläret för att få mer information om dina projekt eller elbehov. Vi är här för att erbjuda dig den bästa servicen.

PHX Elteknik AB Webbplats

Den officiella webbplatsen ger detaljerad information om tjänster och kontaktalternativ. Du kan också använda den som en resurs för att utforska deras projekt och framgångshistorier.
Webbplats: https://www.phxel.se/

Hur kan jag kontakta PHX Elteknik AB:s kundtjänst via e-post?

Om du vill kommunicera via e-post kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Du kan vidarebefordra dina frågor eller projekt i detalj.

PHX Elteknik AB Konton i Sociala Medier

Vårt företag är aktivt på sociala medieplattformar som Facebook och LinkedIn. Du kan besöka våra konton på sociala medier för att följa aktuella nyheter, projekt och branschinnovationer.
Facebook: https://www.facebook.com/phx.elteknik
Instagram: https://www.instagram.com/phx.elteknik/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/phx-elteknik/

Hur kan jag nå PHX Elteknik AB kundtjänst?

PHX Elteknik AB kundtjänstteam är alltid redo för dig. Du kan kontakta via e-post eller telefon enligt dina behov.
Telefon: +46 10 551 58 58
Hemsida: https://www.phxel.se/
E-Posta: [email protected]
Adress: Centrum, Östermalmstorg 1 Sollentuna, Solna Centrum, 114 42 Stockholm, Sverige

PHX Elteknik AB Öppettider

PHX Elteknik AB anpassar sina arbetstider efter kundernas behov. Du kan kontakta oss för information om arbetstider i enlighet med de specifika kraven i ditt projekt.

PHX Elteknik AB:s tjänster för underhåll och reparation av elinstallationer

PHX Elteknik AB har en väletablerad expertis inom elektriskt underhåll och reparation. Vi erbjuder ett professionellt team för att säkerställa säkerheten och effektiviteten i dina elektriska system. Elunderhåll hjälper oss att upptäcka potentiella problem i förväg genom att regelbundet kontrollera dina system. Vi har också förmågan att reagera snabbt på nödsituationer så att felet åtgärdas omedelbart och verksamheten kan fortsätta utan avbrott. Vi är här för att ge våra kunder service av högsta kvalitet.

PHX Elteknik AB:s elprojekt och installationstjänster

Vårt företag erbjuder dig stöd i alla skeden från design till installation av industriella och kommersiella elprojekt. Vi erbjuder lösningar som passar dina behov genom att installera ditt elsystem från början till slut.

Dela din åsikt om PHX Elteknik AB kundtjänst

Recensioner på PHX Elteknik AB

  • Lily 3 november 2023 vid 21:21

    PHX Elteknik AB, ett expertteam inom elektriska tjänster och levererar en utmärkt service. Att samarbeta med dem för uppgifter som elektriskt underhåll, reparation och installation säkerställer att vi alltid har elektriska system som fungerar säkert och felfritt. Vår kommunikation med kundtjänst har också varit utmärkt; de erbjuder professionella lösningar för alla våra behov. Vi är tacksamma mot PHX Elteknik AB!