Kiwi.com
Vill du kontakta Kiwi.com? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Få den support du behöver för din Kiwi.com-bokning genom deras kundserviceteam. Kontakta dem via telefon, e-post eller livechatt för att lösa eventuella problem eller frågor om flyg, hotell och mer.

Hur når man Kiwi.com kundservice?

Kiwi.com är en populär onlineresebyrå som erbjuder flyg, hotell och hyrbilar till konkurrenskraftiga priser. Om du har några frågor eller funderingar kring dina bokningar kan du kontakta deras kundservice. Här är sätten att kontakta Kiwi.com kundservice:

Kontakta Kiwi.com per telefon

Du kan kontakta Kiwi.com per telefon genom att slå lämpligt telefonnummer för din region. De har olika telefonnummer för olika länder, och du kan hitta det som gäller dig på deras hemsida. När du ringer kommer du att kopplas till en kundservicerepresentant som hjälper dig med din förfrågan.

Kontakta Kiwi.com via e-post

Om du föredrar att kontakta Kiwi.com kundservice via e-post kan du göra det genom att fylla i ett formulär på deras hemsida. Du måste ange ditt bokningsbekräftelsenummer, namn, e-postadress och en detaljerad beskrivning av ditt problem eller din fråga. En kundservicerepresentant kommer att svara på ditt mejl så snart som möjligt.

Kontakta Kiwi.com via Live Chat

Kiwi.com erbjuder även en livechattfunktion som låter dig kommunicera med en kundservicerepresentant online. Du kan komma åt livechatten genom att klicka på fliken ”Support” på Kiwi.com-webbplatsen. Välj sedan ”Livechatt” och ange ditt namn och din e-postadress för att starta chattsessionen.

Kiwi.com tjänster

Kiwi.com tillhandahåller olika tjänster för att hjälpa dig att planera och boka dina resor. Här är några av de tjänster som Kiwi.com erbjuder:

 • Flygbokning

Kiwi.com låter dig söka efter och boka flyg till olika destinationer runt om i världen. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och låter dig kombinera flygningar från olika flygbolag för att skapa anpassade resplaner.

 • Hotellbokning

Du kan också använda Kiwi.com för att söka efter och boka hotell på olika platser över hela världen. De erbjuder en rad alternativ från budget till lyxboende.

 • Biluthyrning

Kiwi.com låter dig jämföra priser och boka hyrbilar från olika leverantörer. Du kan välja mellan olika typer av fordon och tillägg som GPS, barnstolar och försäkringar.

 • com-garanti

Kiwi.com erbjuder en unik Kiwi.com-garanti som täcker flygstörningar och inställda flyg. Om ditt flyg blir inställt eller försenat kommer de antingen att boka dig på ett alternativt flyg eller återbetala din biljett.

Hur kontaktar man Kiwi.com?

Om du behöver kontakta Kiwi.com av någon anledning har du flera alternativ tillgängliga. Så här kan du komma i kontakt med dem:

 • Kontaktformulär

Du kan fylla i ett kontaktformulär på Kiwi.com-webbplatsen för att skicka in din förfrågan eller klagomål. Du måste ange ditt bokningsbekräftelsenummer, namn, e-postadress och en detaljerad beskrivning av ditt problem. En kundservicerepresentant kommer att svara på ditt meddelande via e-post.

 • Sociala media

Kiwi.com är aktivt på sociala medieplattformar som Twitter och Facebook. Du kan skicka dem ett direktmeddelande eller inlägg på deras sida för att få deras uppmärksamhet. De brukar svara på meddelanden inom några timmar.

 • Telefonsupport

Som nämnts tidigare kan du kontakta Kiwi.com per telefon genom att slå lämpligt telefonnummer för din region. De har en 24/7 kundservice som du kan ringa för akuta problem eller nödsituationer.

Kiwi.com webbplats

Kiwi.com har en användarvänlig hemsida som låter dig söka och boka olika resetjänster. Här är några av funktionerna på Kiwi.com-webbplatsen:

 • Sökruta

Sökfältet på Kiwi.coms webbplats låter dig söka efter flyg, hotell och hyrbilar. Du kan ange din destination, resdatum och andra inställningar för att se en lista över tillgängliga alternativ.

 • Filter

Du kan använda filtren på sökresultatsidan för att begränsa dina alternativ baserat på din budget, plats, betyg och andra faktorer. Detta gör det lättare för dig att hitta det perfekta flyget, hotellet eller hyrbilen för dina behov.

 • Recensioner

Kiwi.com har ett recensionssystem som låter kunder lämna feedback om sina reseupplevelser. Du kan läsa dessa recensioner för att få en uppfattning om vad du kan förvänta dig av ett visst flygbolag, hotell eller biluthyrningsföretag.

 • Mina resor

Om du skapar ett konto på Kiwi.com-webbplatsen kan du komma åt din Mina resor instrumentpanel för att se dina bokningar, resplaner och preferenser. Du kan också göra ändringar i dina bokningar, avboka bokningar och begära återbetalningar.

Erbjudanden och kampanjer

Kiwi.com erbjuder olika erbjudanden och kampanjer under hela året, såsom rabatter på flyg, hotell och semesterpaket. Du kan kolla avsnittet ”Erbjudanden” på deras hemsida eller registrera dig för deras e-postnyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena.

Hur kontaktar man Kiwi.com kundservice via e-post?

Alla kommunikationskanaler på Kiwi.com är följande. Om du behöver kan du kontakta dem och rapportera dina problem eller önskemål.

Om du föredrar att kontakta Kiwi.com kundservice via e-post kan du följa dessa steg:

 • Gå till webbplatsen Kiwi.com och klicka på länken ”Support” längst ner på sidan.
 • Välj alternativet ”Kontakta oss” från menyn.
 • Scrolla ner till avsnittet ”E-post” och klicka på knappen ”E-posta oss”.
 • Fyll i kontaktformuläret med ditt bokningsbekräftelsenummer, namn, e-postadress och en detaljerad beskrivning av ditt problem eller din fråga.
 • Klicka på knappen ”Skicka” för att skicka ditt meddelande till Kiwi.com kundservice.
 • Det är viktigt att tillhandahålla så mycket information som möjligt i ditt e-postmeddelande, inklusive alla relevanta bokningsdetaljer eller skärmdumpar av felmeddelanden. Detta kommer att hjälpa kundservicerepresentanten att förstå ditt problem och ge ett snabbt och korrekt svar.

Dela din åsikt om Kiwi.com kundtjänst

Recensioner på Kiwi.com

 • Hilda Pia 31 maj 2023 vid 12:08

  Jag var tvungen att returnera produkterna jag köpte från kiwi, jag nådde kundtjänst och de löste omedelbart mitt problem. Tack