Peab
Vill du kontakta Peab? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kontaktar jag Peabs kundtjänst? Peab: En ledande leverantör av innovativa lösningar inom bygg och infrastruktur. Klicka för projekt, tjänster och kontaktinformation!

Peab tillhandahåller tjänster

Peab är en leverantör av ett brett utbud av tjänster inom bygg- och infrastruktursektorn. Företagets huvudsakliga verksamhetsområden inkluderar byggnation av bostäder och kommersiella byggnader, väg- och infrastrukturprojekt samt renoveringsarbeten. Peab strävar också efter att uppnå maximal tillfredsställelse och effektivitet i varje projekt genom att skräddarsy sina projekt efter kundernas specifika behov. Företaget är en föregångare när det gäller att använda miljövänliga material och bygga energieffektiva byggnader, med stark betoning på hållbarhetsprinciper. Mer information om dessa tjänster finns på Peabs webbplats.

Hur kan jag kontakta Peab?

Det finns flera sätt att kontakta Peab: Telefon, e-post, post och företagets webbplats. Du kan tala direkt med kundtjänst via telefon, eller så kan du kontakta dem skriftligen via deras e-postadress, [email protected]. För kommunikation via post är bolagets registrerade adress Margretetorpsv 84, 269 73 Förslöv, Sverige. Peabs hemsida, https://peab.se/, är en användbar resurs för onlineförfrågningar och ger allmän information om företaget, serviceinformation och information om aktuella projekt. På hemsidan finns också ett kontaktformulär där man kan skicka meddelanden direkt till företaget.

Peabs webbplats

Peabs officiella webbplats, https://peab.se/, är en plattform som ger omfattande information om företagets tjänster, projekt och företagsinformation. Besökare kan följa företagets senaste projekt, nyheter och pressmeddelanden. På webbplatsen finns också information om olika bygg- och infrastrukturprojekt, företagets hållbarhetsrapporter och affärsmöjligheter. Med sitt användarvänliga gränssnitt och enkla navigering är Peabs webbplats en värdefull resurs för kunder och affärspartners.

Hur kan jag kontakta Peabs kundtjänst via e-post?

Att kontakta Peab via e-post är ett smidigt sätt att kommunicera med Peab, särskilt om du har detaljerade frågor eller vill ha information om specifika projekt. För e-postkommunikation kan du använda Peabs allmänna e-postadress, [email protected]. Till denna adress kan du skicka förfrågningar om företagets tjänster, aktuella och framtida projekt, jobbansökningar eller andra frågor.

När du skickar ett e-postmeddelande är det viktigt att du tydligt anger ämnet för din förfrågan och lämnar alla nödvändiga uppgifter. På så sätt kan Peab-teamet svara på din förfrågan snabbare och mer effektivt. Vanligtvis svarar Peabs kundtjänst på e-post inom några arbetsdagar. Under högsäsong kan det dock ta lite längre tid.

Hur kan jag nå Peabs kundtjänst?

Hemsida: https://peab.se/

E-post: [email protected]

Telefon: +46 431 890 00

Adress: Peab AB / Peab Sverige AB Margretetorpsv 84 269 73 Förslöv Sverige

Det finns flera olika sätt för den som vill komma i kontakt med Peab. Det mest effektiva sättet är att använda företagets telefonnummer till kundtjänsten. På detta nummer, +46 431 890 00, kan du nå Peabs erfarna kundtjänstteam direkt. Telefonlinjen är tillgänglig för att hjälpa till med allt från allmänna förfrågningar till komplexa frågor. Alternativa kontaktvägar finns också tillgängliga för nödsituationer eller särskilda förfrågningar. Telefonsupporten är aktiv under vissa tider på vardagar.

Peabs konton på sociala medier

Sociala medier:

Facebook: https://www.facebook.com/peabsverige

Instagram: https://www.instagram.com/peab_ab/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/peab/

Youtube: https://www.youtube.com/user/peab

Peab kommunicerar kontinuerligt med sina kunder och följare genom att aktivt delta i sociala medieplattformar. Företaget delar information om aktuella projekt, företagsnyheter, branschutveckling och evenemang. Att följa Peab på sociala medier ger tillgång till den mest aktuella informationen om företaget, samt möjlighet att interagera med samhället.

Facebook: Du kan följa Peabs Facebooksida på facebook.com/peabsverige. Här hittar du information om företagets projekt, evenemang och olika meddelanden.

Instagram: Peabs Instagramkonto finns på instagram.com/peab_ab, där Peab delar med sig av visuella höjdpunkter från sina projekt och ögonblick från företagskulturen.

LinkedIn: För affärsuppdateringar och företagsinformation, besök LinkedIn-sidan på linkedin.com/company/peab.

YouTube: Peabs YouTube-kanal, youtube.com/user/peab, erbjuder videor som visar företagets projekt och evenemang i mer detalj.

Peab Öppettider

Peabs arbetstider anpassas efter kundernas behov av service. I allmänhet arbetar företaget under normala affärstider på vardagar (9:00 till 17:00 lokal tid). Dessa tider kan dock variera på projektbasis eller under särskilda omständigheter. Dessutom kan arbetstiderna variera på helgdagar och högtidsdagar.

Kunder bör kontrollera Peabs aktuella öppettider på hemsidan eller via kundtjänst, särskilt innan de planerar ett besök. Detta är viktigt för att undvika eventuella störningar och för att kunna genomföra dina transaktioner på ett smidigt sätt.

Dela din åsikt om Peab kundtjänst

Recensioner på Peab

  • Ingvar 4 januari 2024 vid 15:53

    Peab är ett företag som framgångsrikt prioriterar kundnöjdhet genom att erbjuda olika bygg- och infrastrukturtjänster och jag rekommenderar dem verkligen! 🏗️