Ahlstroms
Vill du kontakta Ahlstroms? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Ahlstroms kundtjänst? Ahlstrom är den globala ledaren inom innovativa, hållbara fiberbaserade lösningar. Upptäck våra miljövänliga produkter.

Ahlstrom tillhandahåller tjänster

Ahlstrom är ett globalt företag som tillhandahåller innovativa fiberbaserade lösningar som är särskilt hållbara. Ahlstroms tjänster omfattar specialpapper, material för industriella tillämpningar, filtreringsteknik och en rad andra specialprodukter. Företaget betjänar en rad olika branscher, i synnerhet livsmedels- och dryckesindustrin, bygg- och anläggningssektorn, den medicinska sektorn och fordonsindustrin. Genom innovativa metoder och miljövänliga produkter hjälper Ahlstrom sina kunder att uppnå sina hållbarhetsmål.

Hur kan jag kontakta Ahlstrom?

För att kontakta Ahlstrom, förutom telefon och fysisk adress, kan du också kontakta företaget via den officiella webbplatsen https://www.ahlstrom.com/sv/. På webbplatsen finns omfattande information om företaget och du kan skicka in dina frågor via ett kontaktformulär. På webbplatsen finns också utbildningsmaterial och resurser för hur man använder de tjänster som företaget erbjuder, vilket hjälper kunderna att använda Ahlstroms produkter och tjänster på det mest effektiva sättet.

Ahlstroms webbplats

Ahlstroms webbplats innehåller detaljerad information om företagets tjänster, produkter och hållbarhetsstrategier. Webbplatsen har en användarvänlig design och ger besökarna en plattform där de enkelt kan navigera och få information. Webbplatsen innehåller också information om företagets uppdrag, vision och värderingar, innovativa lösningar och tillämpningar för olika branscher. Ahlstroms webbplats uppdateras och förbättras ständigt för att säkerställa att användarna snabbt kan få tillgång till den information de behöver.

Ahlstroms öppettider

Ahlstroms arbetstider är viktiga för kundservice och operativa aktiviteter. Bolagets allmänna arbetstider är kl. 9.00-17.00 lokal svensk tid på vanliga arbetsdagar. Dessa tider gäller för tjänster till kunder och affärspartners. Eftersom Ahlstrom är ett globalt företag kan dock servicetiderna för kunder i olika geografiska områden variera. I synnerhet kan begränsad support vara tillgänglig utanför dessa tider för onlineförfrågningar och e-postkommunikation.

Hur kan jag kontakta Ahlstroms kundtjänst?

Webbplats: https://www.ahlstrom.com/sv/
Telefon:  +46 (0)583-816 00
Adress: Ahlstrom Aspa Bruk AB
Fabriksvägen 696 80 Aspabruk Sverige

Det finns flera sätt att kontakta Ahlstroms kundservice. Det mest effektiva sättet är via telefon på +46 (0)583-816 00. Via detta nummer kan du kontakta Ahlstroms erfarna supportteam och skicka in frågor eller supportförfrågningar. Du kan också nå företagets huvudkontor i Aspabruk, Sverige, skriftligen på Fabriksvägen. Ahlstroms kundtjänst är utrustad med utbildad personal för att tillhandahålla snabba och effektiva lösningar, med målet att maximera din kundupplevelse.

Hur kan jag kontakta Ahlstroms kundtjänst via e-post?

För att nå Ahlstroms kundtjänst via e-post kan du använda kontaktformuläret på företagets officiella webbplats. Detta formulär leder dina frågor direkt till den relevanta avdelningen och ger ett snabbt svar. Alternativt kan du kommunicera direkt via företagets allmänna e-postadress [email protected]. E-post är en idealisk kommunikationsmetod, särskilt för tekniska frågor, produktinformation och samarbetserbjudanden. E-postkommunikation ger en skriftlig dokumentation som sedan kan användas som referens.

Ahlstroms konton på sociala medier

Sociala medier:

Twitter: https://twitter.com/AhlstromMunksjo

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/ahlstrom/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCq9EKjVtWRyQsR0JUDNdLRw

Ahlstrom har en aktiv närvaro i sociala medier och dessa plattformar är utmärkta kanaler för att dela företagsuppdateringar, nyheter och branschinsikter. Ahlstroms konton på Twitter (https://twitter.com/AhlstromMunksjo), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/ahlstrom/) och YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCq9EKjVtWRyQsR0JUDNdLRw) är idealiska för att följa företagets senaste utveckling, produktlanseringar och hållbarhetsinitiativ. Dessa sociala medieplattformar används av kunder och intressenter för att engagera sig i företaget, dela med sig av feedback och lära sig om de senaste trenderna i branschen.

Dela din åsikt om Ahlstroms kundtjänst

Recensioner på Ahlstroms

  • Enar 2 januari 2024 vid 14:08

    Ahlstrom erbjuder innovativa och hållbara fibebaserade lösningar med fokus på kundnöjdhet inom olika branscher; absolut rekommenderas. 🌱