Electrolux
Vill du kontakta Electrolux? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Kontakta Electrolux kundtjänst snabbt. Den här guiden ger det enklaste sättet att nå Electrolux kundtjänst.

Hur kan jag kontakta Electrolux kundtjänst?

Som ett företag som prioriterar kundnöjdhet erbjuder Electrolux enkel tillgång till kundservice. Du kan använda olika kanaler för att nå Electrolux kundtjänst. Du kan nå kundtjänst via telefon eller e-post via kontaktinformationen på företagets officiella hemsida. Du kan också få support med hjälp av lokala resurser som Electrolux auktoriserade återförsäljare och servicecenter. Electrolux kundtjänst tillhandahålls av ett erfaret team för att hjälpa dig med produkter, serviceförfrågningar, teknisk support och mer. Det finns flera olika sätt att nå Electrolux kundtjänst:

Telefon: För att kontakta Electrolux kundtjänst direkt kan du ringa det angivna telefonnumret till kundtjänst. Telefonnumret finns vanligtvis på Electrolux hemsida eller kontaktsida.

E-post: Om du vill nå Electrolux kundtjänst via e-post kan du använda den av företaget angivna kundtjänstens e-postadress. Kommunikation via e-post gör att du kan förmedla dina frågor i detalj.

Livechatt: Om det finns ett livechattalternativ på Electrolux webbplats kan du omedelbart kontakta kundtjänstrepresentanten med detta alternativ. Det möjliggör livechatt, snabba svar och omedelbar support.

Electrolux tillhandahåller tjänster

Electrolux är ett företag med ett brett utbud av produkter inom området hushållsapparater. Företaget strävar efter att underlätta för användarnas hemliv med sina kylskåp, tvättmaskiner, diskmaskiner, ugnar, spisar, dammsugare och många fler. Electrolux fokuserar på hållbarhet, energieffektivitet, innovation och estetisk design genom att erbjuda högkvalitativa produkter. Dessutom ger Electrolux stöd till sina kunder i frågor som eftermarknadsservice, reservdelsförsörjning, underhåll och reparation. Tjänsterna som Electrolux tillhandahåller inkluderar:

Hushållsapparater: Electrolux erbjuder en rad hushållsapparater. Dessa inkluderar kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, ugnar, spisar och dammsugare.

Kommersiella produkter: Electrolux tillhandahåller professionell köks- och tvättutrustning för restauranger, hotell, sjukhus och andra kommersiella företag. Dessa produkter erbjuder hög prestanda, hållbarhet och energieffektivitet.

Underhålls- och supporttjänster: Electrolux tillhandahåller underhålls- och supporttjänster för att förlänga produkternas livslängd och säkerställa kundnöjdhet. Det auktoriserade servicenätverket hjälper kunder med reparation av produkter, leverans av reservdelar och teknisk support.

Electrolux hemsida

Electrolux officiella hemsida är en plattform med ett användarvänligt gränssnitt och rikt innehåll. Webbplatsen är utformad för att marknadsföra Electrolux produkter, ge information och interagera med kunder. På Electrolux hemsida kan du hitta produktspecifikationer, tekniska detaljer, användarmanualer och användarupplevelser. Du kan också dra nytta av funktioner som onlineförsäljning och supportförfrågningar på webbplatsen.

Hemsida: www.electrolux.se

Telefon: 0771-76 76 76

Hur kan jag kontakta Electrolux kundtjänst via e-post?

Du når enkelt Electrolux kundtjänst via e-post. Att skicka e-post till kundtjänst är ett effektivt sätt att förmedla dina frågor, problem eller feedback i detalj. Du kan ta reda på hur du når Electrolux kundtjänst via e-post med följande steg:

 • Besök Electrolux hemsida: www.electrolux.se
 • Leta efter ett alternativ som ”Kontakta” eller ”Kontakta oss” på hemsidan eller i kontaktsektionen.
 • Kontaktsidan ska innehålla ett kontaktformulär eller e-postadress som gör att du kan mejla kundtjänst.
 • Skriv ett e-postmeddelande genom att kopiera e-postadressen och använda en e-postklient (Outlook, Gmail, Yahoo Mail, etc.) eller ett webbaserat e-postgränssnitt.
 • Använd en beskrivande titel för e-postämnet, till exempel ”Kundservice” eller ”Support”.
 • I e-postinnehållet, ange beskrivande ditt namn, kontaktinformation och information om din fråga eller begäran.
 • Innan du skickar e-postmeddelandet, kontrollera att all information är korrekt och fullständig.
 • Efter att ha skickat e-postmeddelandet kommer Electrolux kundtjänst att återkomma till dig så snart som möjligt.

Det är viktigt att besöka webbplatsen och granska kontaktsidan eller supportsektionen för att hitta Electrolux kundtjänsts e-postadress. På så sätt kan du komma åt korrekt och uppdaterad kontaktinformation.

Electrolux konton för sociala medier

Electrolux är aktivt involverat i sociala medieplattformar. Företaget har officiella konton på populära plattformar som Facebook, Twitter, Instagram och YouTube. Du kan få tillgång till information om de senaste produktnyheterna, innovationer, kampanjer och användarupplevelser genom Electrolux sociala mediekonton. Du kan också interagera med Electrolux genom konton i sociala medier, ställa frågor och dela dina åsikter.

Facebook: https://www.facebook.com/electroluxsverige

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCicd8Dz0PU3E0aEqSWuKq7A

Instagram: https://www.instagram.com/electroluxse

Electrolux Returpolicy

Electrolux, som ett företag som prioriterar kundnöjdhet, har bestämt returvillkoren. Returer kan variera beroende på vilken typ av produkt du köpt, garantivillkor och lokala lagar. Du kan få detaljerad information om returprocessen och villkoren genom att läsa returpolicyn som anges på Electrolux hemsida eller kundtjänst. Det rekommenderas att du kontaktar Electrolux kundtjänst för dina returförfrågningar.

Dela din åsikt om Electrolux kundtjänst

Recensioner på Electrolux

 • Freja 19 september 2023 vid 16:21

  Tack för dessa vackra hushållsapparater. Jag skulle vilja säga att de löste alla problem, från stora till små, perfekt. Kundtjänst 10/10! Tack.