Vattenfall
Vill du kontakta Vattenfall? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Vattenfall styr din energi. Vattenfall kundtjänst står alltid till din tjänst för dina frågor.

Hur kan jag nå Vattenfall kundtjänst?

Vattenfall kundtjänst är ganska lätt att nå. Företaget erbjuder sina kunder en mängd olika kommunikationskanaler. På hemsidan för Vattenfalls hemsida finns en sektion som ”Kontakt” eller ”Kundservice”. När du klickar på det här avsnittet kan du nå kundtjänst via telefon eller livechatt. Det finns också en ”Kontaktformulär”-sektion på hemsidan. Du når kundtjänst genom att fylla i detta formulär eller skicka ett e-postmeddelande till angiven e-postadress. Vattenfall kundtjänst hjälper dig med energiräkningar, förbrukningsinformation, fakturabetalning, abonnemangstransaktioner och andra frågor.

Tjänster tillhandahållna av Vattenfall

Vattenfall är ett ledande företag inom energibranschen och erbjuder en mängd olika tjänster. Företaget är verksamt inom många områden såsom el- och gasförsörjning, förnybar energiproduktion, energieffektiviseringslösningar, nättjänster och energirådgivning. Vattenfall erbjuder miljövänliga och innovativa energilösningar med fokus på hållbara energikällor. Företagets tjänster är lämpliga och mångsidiga för enskilda konsumenter, företag och industrikunder. Vattenfall är specialiserade på att tillhandahålla pålitlig energi till sina kunder och fokuserar ständigt på att utveckla innovativa lösningar för att möta framtidens energibehov.

Vattenfall hemsida

På Vattenfalls webbplats finns omfattande information om företagets aktiviteter, tjänster och projekt. Webbplatsen, som har ett användarvänligt gränssnitt, erbjuder besökarna en enkel och snabb navigering. På hemsidan kan du få tillgång till aktuell information om energitjänster, hållbarhetsmål, nyheter och projekt från Vattenfall. Du kan också göra onlinetransaktioner via webbplatsen. Du kan enkelt komma åt många tjänster som betalning av räkningar, tillgång till förbrukningsinformation, abonnemangstransaktioner. Vattenfalls webbplats syftar till att möta kundernas behov angående energitjänster genom att tillhandahålla aktuell och korrekt information.

Webbplats: www.group.vattenfall.com

Telefon: +46 (0)8 739 50 00

Fax: +46 (0)8 17 85 06

Adress: SE-169 92 Stockholm

Hur når jag Vattenfall kundtjänst via e-post?

Om du vill nå Vattenfall kundtjänst via e-post skickar du bara ett e-postmeddelande till ”[email protected]”. I e-postinnehållet är det viktigt att du beskriver dina kontaktuppgifter och ditt problem i detalj. Kundtjänstteamet kommer att återkomma till dig så snart som möjligt och hjälpa dig med ditt problem. Eftersom e-postkommunikation är en skriftlig kanal är det viktigt att dokumentera och referera till din kommunikation. Vattenfalls kundtjänst kontaktar via e-post för att svara på dina frågor, lösa dina problem och ge dig energiservicesupport.

Vattenfall konton i sociala medier

Vattenfall är aktivt involverat i sociala medier och interagerar med sina kunder. Företagets officiella sociala mediekonton inkluderar Twitter, Facebook, Instagram och LinkedIn. Användare kan följa Vattenfall på dessa plattformar med användarnamnet @Vattenfall och följa aktuella nyheter, projekt, hållbarhetsinitiativ och annan viktig information. De kan också ställa frågor, ge feedback eller komma i kontakt om vad som helst genom att skicka ett meddelande till Vattenfall via deras konton i sociala medier. Vattenfall strävar efter att etablera en närmare relation med sina kunder och möta deras förväntningar genom att aktivt använda sociala medier.

Facebook: https://www.facebook.com/Vattenfall

Twitter: https://twitter.com/vattenfallgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vattenfall

Instagram: https://www.instagram.com/vattenfall

Youtube: https://www.youtube.com/user/vattenfall

Vattenfall returpolicy

Vattenfall har bestämt returvillkoren genom att prioritera kundnöjdhet. För returförfrågningar gällande el- eller gastjänster måste du kontakta kundtjänst. Returer utvärderas beroende på servicekontrakt och konsumenträttigheter. Vattenfall kundtjänst kommer att ge dig detaljerad information om returvillkor och rutiner. Returförfrågningar utvärderas och behandlas så snart som möjligt.

Dela din åsikt om Vattenfall kundtjänst

Recensioner på Vattenfall

  • Sixten 20 september 2023 vid 19:32

    Jag behövde support angående min prenumeration genom de kommunikationskanaler de erbjuder. Jag fyllde i kontaktformuläret och de kom tillbaka till mig på mycket kort tid. Tack!