United Airlines
Vill du kontakta United Airlines? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Att nå United Airlines kontakt är faktiskt enklare än du tror. För till skillnad från andra varumärken erbjuder United Airlines speciallösningar för den avdelning du vill få service från.

Till exempel, om supporten du söker är relaterad till biljetten du köpt, ditt flyg eller ett liknande ärende, kommer du att hänvisas till en separat plats om du vill ha support relaterad till en oberoende fråga. Du kan se olika United Airlines kundservice länkar på länken nedan.

https://www.united.com/en/us/fly/help-center.html#helpTopics

Om enheten du vill uppnå är med mediaenheten, kommer följande information att vara användbar för dig.

[email protected]

Tjänster som tillhandahålls av United Airlines

United’s gemensam syfte är ”Connecting People. Uniting the World.” Från sina amerikanska nav i Chicago, Denver, Houston, Los Angeles, New York/Newark, San Francisco och Washington, D.C., driver United det mest omfattande globala rutt nätverket bland nordamerikanska flygbolag. United tar tillbaka våra kunders favoritdestinationer och lägger till nya på väg att bli världens bästa flygbolag.

För mer information om hur du går med i United-teamet, besök www.united.com/careers och mer information om företaget finns på www.united.com. United Airlines Holdings, Inc., moderbolaget till United Airlines, Inc., handlas på Nasdaq under symbolen ”UAL”.

Följande information är hämtad från United Airlines webbplats och presenteras för dig:

Uniteds varumärkesvision är mer än bara ord på papper. Den formas av varje aspekt av våra kunders och medarbetares upplevelse. Deras logotyp och visuella identitetssystem är symboler för varumärket och används för att skapa en konsekvent upplevelse.

Om du är intresserad av att hänvisa till Uniteds varumärke ber de vänligen att följa våra riktlinjer – tillgängliga i United Brand Center. Tillgång till varumärkes centret beviljas i allmänhet baserat på behov, inom 24 till 48 timmar (på arbetsdagar).

Observera att all annons och kopia som refererar till vårt varumärke måste granskas och godkännas av varumärkes teamet innan de publiceras. Varumärkes Centret innehåller ett granskningsformulär och instruktioner.

Hur kan jag United Airlines kontakt?

United airlines kundservice har en mycket stark kommunikationsrätt på många olika sätt. Det måste vara så, eftersom området det betjänar kan definieras som ”hela världen”. Du kan använda länken och informationen nedan för att kontakta United Airlines och begära support:

https://www.united.com/en/us/newsroom/contact.html

För reklam- och media förfrågningar, besök United Media Center.

Vänligen maila [email protected] om du har frågor eller ytterligare behov.

United Airlines webbplats

United Airlines webbplats kan ses som en mycket omfattande webbplats med många underkategorier. Designad speciellt på många olika språk, enligt många olika lokala lagar och genom att fokusera på dynamisk design, har webbplatsen en extremt snabb infrastruktur som lämpar sig för alla typer av transaktioner. Du kan nå United Airlines officiella webbplatslänk nedan:

https://www.united.com/en/us/

United Airlines konton i sociala medier

United Airlines delar mycket aktivt på sociala medieplattformar. Regelbundna evenemang, säsongsbetonade möjligheter och den detaljerade information som tillhandahålls för att kunna tillhandahålla en mer transparent service till sina kunder är mycket viktiga. Du kan följa United Airlines på följande plattformar:

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram

Youtube

United Airlines öppettider

Precis som United Airlines kundservice tillhandahåller 24/7 service, tillhandahåller alla kontor anslutna till United Airlines också 24/7 service. ”Kontinuerligt arbetande” kan ses som grundprincipen för att planera flyg och arrangera resor som passar varje tidszon, varje region och över hela världen. Kort sagt, United Airlines har inga drifts- eller öppettider.

Dela din åsikt om United Airlines kundtjänst

Recensioner på United Airlines

  • Amer 1 februari 2023 vid 13:43

    Jag älskar att flyga med dig!