Hifitorget
Vill du kontakta Hifitorget? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Vad är Hifitorget kontakt kanaler? Hifitorget är en marknadsplats för begagnade HIFI-produkter. Men eftersom det finns åtkomst till webbplatsen kan du möta samma behov med Rehıfi se, som är väldigt lika vad gäller webbplatsens innehåll. Rehıfi grundades 2004 och har blivit Skandinaviens största företag för försäljning av begagnad stereoutrustning.

Det vänder sig till kunder i stora delar av världen. Att ha tillgång till alla varumärken och erbjuda de mest lämpliga produkterna till köpare har blivit en attraktiv shoppingsajt. Om du är köpare på sajten kan du jämföra och lyssna på produkterna och enkelt göra ett paket och köpa det. Om du är en säljare kan du enkelt sälja dina produkter.

Du behöver inte ta itu med inlägg och prata med köpare. Som Hifitorget kontakt kundservice är säkerheten väldigt viktig. Hifitorget kundservice arbetar med kundnöjdhet, så om du inte får den service du förväntar dig kan du kontakta oss på [email protected] e-postadress.

Samtidigt fortsätter arbetet med reparation av några trasiga produkter på platsen. Efter att fraktavgiften är betald av dig, beräknas reparationskostnaden och om du godkänner utförs reparationsprocessen.

Hur når jag Hifitorget kundtjänst?

Du kan kontakta Hifitorgets kundtjänst via infoarehifi.se e-post eller telefon 09391984 / 046-150603. Om du inte kan nå Hifitorget kundservice på arbetstid kommer du att kontaktas senare.

Tjänster tillhandahållna av Hifitorget

Tjänster som erbjuds av Hifitorgets kundservice kundtjänst. Du kan sälja hela din HIFI-produkt på en gång, få betalt snabbt och sälja produkterna utan att lägga tid på marknadsföring. De hjälper dig med dina specifika behov och ser till att du får de produkter du behöver tack vare deras expertis. I butiken går det att jämföra olika produkter för att hitta den produkt som passar dig.

Hur kontaktar jag Hifitorget?

För att kommunicera med Hifitorget per telefon kan du kontakta 09391984 / 046150603. Du når Hifitorget kundservice via e-post på [email protected]. Du kan även använda Köpmannagatan 26 245 65 Hjarup för leveransadressen.

Hifitorgets hemsida

Du når Hifitorgets hemsida via https://www.rehifi.se/kontakt hemsida. Du kan få information om de frågor som kundtjänst kan hjälpa till med tjänstealternativet på Hifitorgets kundservicesajt. Du kan komma åt arbetstider och kontaktuppgifter med kontaktalternativet.

Du kan lära dig om köpvillkoren, dina rättigheter att köpa, leveransinformation, betalningsalternativ, fraktkostnad, fraktskador, garanti, ångerrätt, bytesrätt, öppet köp, skick och ansvar. Du hittar information om företaget i avsnittet Om. Du kan få information om de anställda med personalmöjligheten.

Hifitorgets öppettider

Hifitorgets öppettider är stängda måndag, onsdag, fredag. Service tillhandahålls tisdag, torsdag, lördag och söndag mellan 14.00-18.00. Du kan kontakta Hifitorget kundservice på 09391984 / 046150603 under arbetstid.

Hur når jag Hifitorgets kundtjänst via e-post?

Du kan använda adressen [email protected] för att nå Hifitorgets kundtjänst via e-post. För att lättare kunna kontakta Hifitorget kundservice når du oss på telefon.

Hifitorget sociala medier konton

Hifitorget har konton på många olika sociala medieplattformar. Sociala medieplattformar där Hifitorget kundservice finns tillgänglig är Instagram, Facebook och Twitter. Hifitorget plattform;

Länk till Instagram-konto

https://www.instagram.com/rehifi/

Facebook-kontolänk

https://www.facebook.com/REHIFI.SE/

Länk till Twitter-konto

https://twitter.com/rehifi

Dela din åsikt om Hifitorget kundtjänst

Recensioner på Hifitorget

  • Patrik 23 november 2022 vid 12:56

    Det är verkligen svårt att nå det här företaget. Att hitta telefonnumret här är ett mirakel.