Extremfabrikens
Vill du kontakta Extremfabrikens? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag nå Extremfabrikens kundtjänst? Extremfabriken erbjuder ett brett utbud av tjänster från Hinderbana till Parkour, CrossFit till barnaktiviteter.

Extremfabriken Tillhandahållna tjänster

Extremfabriken erbjuder många olika träningsformer. Hinderbana, Parkour, CrossFit och många andra funktionella träningsalternativ finns tillgängliga. Det finns också många aktiviteter och evenemang för barn.

Hur kan jag kontakta Extremfabriken?

Du kan kontakta Extremfabriken via telefon eller genom att skapa ett formulär på hemsidan. Kontaktuppgifter hittar du enkelt på hemsidan.

Extremfabriken Webbplats

Extremfabrikens officiella webbplats finns här. Webbplatsen har ett användarvänligt gränssnitt och listar alla tjänster i detalj.
Länk: https://extremfabriken.se/

Hur kan jag kontakta Extremfabrikens kundtjänst via e-post?

Extremfabrikens kundtjänst kan inte kontaktas via e-post, så om du planerar att kontakta denna metod bör du överväga alternativa metoder. Avsnittet ”Kontakt” på varumärkets officiella hemsida innehåller detaljerad information om andra kontaktmetoder, till exempel ett telefonnummer. Om du behöver ytterligare hjälp kan du också hitta ytterligare information i det här avsnittet, till exempel den fysiska adressen och öppettiderna.

Extremfabriken konton i sociala medier

Extremfabriken använder aktivt de sociala medieplattformarna Instagram och Facebook. På dessa plattformar annonserar varumärket sina senaste evenemang, kampanjer och tjänster. Det är också en mycket effektiv kanal för kundfeedback och kommentarer. Medan Instagram visar hur evenemangen och tjänsterna ser ut genom visuellt orienterade inlägg, innehåller Facebook främst tillkännagivanden av evenemang, specialkampanjer och kundkommentarer. På båda plattformarna strävar varumärket efter att interagera med sina följare och ge dem bästa möjliga service.
Instagram: https://www.instagram.com/extremfabriken/
Facebook: https://www.facebook.com/extremfabriken

Hur kan jag kontakta Extremfabrikens kundtjänst?

För att kontakta Extremfabrikens kundtjänst kan du bläddra i avsnittet ”Kontakt” på varumärkets officiella webbplats. Telefonnummer och annan kontaktinformation finns här.

Telefon: 073 393 53 50
Adress: Gjutmästare Rosbergs väg 7 Pendeltåg: Kallhäll (7 min promenad)
Hemsida: https://extremfabriken.se/

Extremfabriken Arbetstider

Arbetstiderna varierar beroende på dag. Nedan följer våra arbetstider.
Måndag 16:00-20:00
Tisdag 16:00-20:00
Onsdag 16:00-20:00
Torsdag 16:00-20:00
Fredag 16:00-20:00
Lördag 10:00-18:00
Söndag 10:00-18:00

Särskilda evenemang för barn på Extremfabriken

Extremfabriken erbjuder också en rad speciella evenemang och aktiviteter för barn. Dessa aktiviteter är utformade för att bidra till barnens fysiska och mentala utveckling. Det finns till exempel parkourlektioner, olika tävlingar och semesterläger för barn. Dessutom kan barnen få nya vänner och uppleva olika sporter i en säker och rolig miljö.

Grupp- och företagsevenemang på Extremfabriken

Extremfabriken erbjuder även särskilda tjänster för grupp- och företagsevenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest eller ett företagsevenemang kan Extremfabriken förbereda ett speciellt program för dig. Sådana evenemang är mycket effektiva för att bygga teamkänsla och stärka gruppdynamiken. Olika paketalternativ och priser finns tillgängliga för specialevenemang, du kan besöka varumärkets officiella webbplats för detaljerad information.

Dela din åsikt om Extremfabrikens kundtjänst

Recensioner på Extremfabrikens

  • Enar 3 november 2023 vid 23:36

    Extremfabriken, sin experteris inom sport och utbildning, verkligen en fantastisk upplevelse. Deras breda utbud av utbildning, både för vuxna och barn, är fantastiskt. Personalen är vänlig och hjälpsam, vilket gör upplevelsen ännu mer speciell. Jag rekommenderar absolut dem!!