Orionteatern AB
Vill du kontakta Orionteatern AB ? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Orionteatern AB:s kundtjänst? Orionteatern AB erbjuder en fördjupad upplevelse inom konstens alla grenar med teaterföreställningar, workshops och samhällsprojekt från klassiskt till modernt.

Orionteatern AB:s tillhandahållna tjänster

Orionteatern AB erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för teater och scenkonst. Här följer mer information om dessa tjänster:

Klassiska teaterpjäser:
Orionteatern AB sätter upp pjäser av många kända författare, från Shakespeare till Tjechov. Dessa pjäser är idealiska för dem som vill se de grundläggande verken inom teaterkonsten.

Moderna föreställningar:
Teatern tar också emot moderna och experimentella föreställningar. Sådana föreställningar erbjuder publiken olika sätt att förstå konst och kreativa uttrycksformer.

Workshops:
Orionteatern AB arrangerar olika workshops. Dessa workshops är lämpliga för personer i alla åldrar med intresse för teater och scenkonst.

Särskilda evenemang:
Teatern är också värd för många speciella evenemang som specialvisningar, galor och konstnärssamtal. Dessa evenemang ger publiken mer djupgående information om konstnärerna och deras arbete.

Blandade projekt:
Orionteatern AB arrangerar också blandade projekt som sammanför olika konstformer som teater, musik, dans och bildkonst. Dessa projekt erbjuder publiken en multidisciplinär konstupplevelse.

Kuratering av konstnärer och författare:
Teatern samarbetar med lokala och internationella konstnärer för att kuratera pjäser kring olika teman och författare varje säsong.

Detta breda och varierade utbud av tjänster gör Orionteatern AB inte bara till en teatersalong, utan till ett heltäckande kulturcentrum. Oavsett om du vill se ett klassiskt verk eller tänja på gränserna för modern konst, har Orionteatern AB något för dig.

Hur kan jag kontakta Orionteatern AB:s kundtjänst?

Det finns flera olika sätt att kontakta Orionteatern AB:s kundtjänst. Under ”Kontakt” på hemsidan finns grundläggande information som telefonnummer och e-postadress. Du kan även få support via deras konton på sociala medier.

Adress: Katarina Bangata 77, 116 42 Stockholm, Sverige
Hemsida: https://orionteatern.se/
E-posta: [email protected]
Telefon: +46 (0) 771-47 70 70

Hur kan jag kontakta Orionteatern AB?

Det finns flera sätt att kontakta Orionteatern AB. E-post, telefon och sociala medier är de mest populära metoderna. Du kan också få omedelbar support med livechattfunktionen på webbplatsen.

Orionteatern AB:s webbplats

Orionteatern AB:s webbplats har ett användarvänligt gränssnitt. Du kan enkelt komma åt spelprogram, biljettpriser och evenemangskalendern på webbplatsen. Det finns också detaljerad information om artisterna och pjäserna.
Hemsida: https://orionteatern.se/

Hur kan jag kontakta Orionteatern AB:s kundtjänst via e-post?

För att kontakta Orionteatern AB:s kundtjänst via e-post kan du använda den e-postadress som finns under ”Kontakt” på hemsidan. Du kan vanligtvis få svar inom 24 timmar.
E-posta: [email protected]

Orionteatern AB Konton i Sociala Medier

Orionteatern AB är aktiv på sociala medieplattformar som Instagram, Twitter och Facebook. Via dessa konton kan du få information om de senaste spelen, evenemangen och artisterna.

Facebook: https://www.facebook.com/orionteatern
Instagram: https://www.instagram.com/orionteatern
Youtube: https://www.youtube.com/orionteatern
Twitter: https://twitter.com/orionteatern

Orionteatern AB Öppettider

Öppettiderna för biljettkassan på Orionteatern AB är vanligtvis från 10:00 till 18:00 lokal tid. Biljettförsäljning online och kundtjänst är dock vanligtvis tillgängliga 24/7.

Orionteatern EU:s samhälls- och utbildningsprogram

Orionteatern AB lägger stor vikt inte bara vid scenkonst utan också vid samhälls- och utbildningsprogram. Dessa program är utformade för att göra teater och scenkonst tillgänglig för en bredare publik.

Skolföreställningar:
Teatern anordnar särskilda matinéföreställningar för elever. Dessa föreställningar introducerar den unga publiken till teatern.

Konstnärlig utbildning:
Orionteatern AB erbjuder konstpedagogiska program för barn och ungdomar. Programmen lär deltagarna grundläggande teaterkunskaper och metoder för kreativt uttryck.

Samhällsprojekt:
Teatern utvecklar också projekt för socialt ansvarstagande i samarbete med lokala samhällen. Dessa projekt visar hur konsten kan spela en roll i social förändring.

Expertseminarier:
Orionteatern AB anordnar seminarier och konferenser genom att bjuda in experter inom konst- och kulturområdet. Dessa evenemang erbjuder publiken fördjupad kunskap om olika konstformer och kulturella ämnen.

Dessa samhälls- och utbildningsorienterade program visar att Orionteatern AB inte bara är en teaterinstitution, utan också en plattform för att koppla samman samhället med konsten.

Dela din åsikt om Orionteatern AB kundtjänst

Recensioner på Orionteatern AB

  • Svea 3 november 2023 vid 21:17

    Orionteatern AB:s blandade projekt och samarbeten med konstnärer är verkligen intressanta. Genom att arrangera pjäser och evenemang kring olika teman varje säsong ger de en ny syn på konst. Jag rekommenderar starkt ett besök! 🎭