Sas
Vill du kontakta Sas? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Sas kontakt har grund för mer än en typ av kommunikation. Du kan kontakta Sas kundservice genom att ringa, skicka ett e-postmeddelande till Sas-kontoret i ditt område, se fliken ”vanliga frågor” som är anpassad för dig eller skicka ett meddelande till hemsidan.

Tjänster tillhandahållna av Sas

Det är viktigt att veta att Sas är helt involverat i teknik och är involverat i alla moderniserade teknikprodukter. Följande tjänster tillhandahålls av Sas och källa informationen är hämtad från Sas officiella webbplats:

Allt började när nyfikna hjärnor gav sig iväg för att svara på några stora frågor. Finns det ett bättre sätt att analysera data? Hur kan vi förvandla data till intelligens? Vem kan dra nytta av vår teknik? Med en passion för analys såg våra grundare kodrader som nyckeln till något extraordinärt.

Nu, mer än fyra decennier senare, har SAS tusentals anställda och kunder över hela världen. De analyserar miljarder rader med data varje sekund som förändrar hur människor arbetar och lever.

SAS teknologi lösningar hjälper till att möta behoven hos organisationer i praktiskt taget alla branscher, oavsett storlek. Eftersom deras experter har djup branschkunskap förstår de unika utmaningar och kan påskynda beslutstiden.

Med bättre programvara för att upptäcka bedrägerier kan banker hålla pengarna säkra. Med bättre efterfrågeplanering kan tillverkare och återförsäljare hålla hyllorna i lager.

Med bättre prediktiv analys kan regeringar möta medborgarnas behov. Och med bättre sjukvård analyser kan sjukhus förbättra vården och rädda liv.

SAS levererar ledande datahanterings- och analys lösningar över hela analys livscykeln. Deras teknologi – år på väg – ger kunddrivna lösningar som du kan lita på. De kan hjälpa dig med:

 • Dataåtkomst, data beredning, data kvalitet och information katalogisieren.
 • Avancerade flödes steg och informationsstyrning.
 • Visualisieren och rapporteren.
 • Konversations-AI och chatbots.
 • Statistik.
 • Maskininlärning och djupinlärning.
 • Optimering.
 • Ekonometri.
 • Modeller implementering och övervakning.

Hur kan jag Sas kontakt?

Sas kundservice kommunikation kan göras på många olika sätt. Sas arbetar aktivt på fyra olika kontinenter i världen och har ett mycket starkt kommunikationsnätverk. För att kontakta Sas från Sveriges region kan du ringa telefon numret nedan.

+46 852217119

Om telefonnumret inte uppfyller dina förväntningar tillräckligt är det grundläggande att klicka på länken nedan, välja det ämne du behöver support från och skicka ett e-post meddelande till Sas kundeservice enhet.

https://www.sas.com/sv_se/contact/email-sas.html

Sas hemsida

Sas hemsida har en mycket omfattande infrastruktur vad gäller allmänt innehåll. Sas-webbplatsen stöder nästan 30+ språk och har skapat enkla och extrakategoriserade menyer så att kunderna lättast kan hitta det de letar efter. Du kan gå till Sas officiella webbplats genom att klicka på länken nedan:

https://www.sas.com/en_us/home.html

Hur når jag Sas kundtjänst via e-post?

Det bästa med Sas kundservice-systemet är att du kan begära specialiserad support. Eftersom Sas har en mycket stor kundbas har Sas kategoriserat sina e-postadresser för att snabbare kunna möta sina kunders behov.

Om du begär teknisk support bör du följa de relevanta stegen från länken nedan och sedan skicka ett e-postmeddelande till e-postmeddelandet nedan och vänta på svar.

https://www.sas.com/en_us/contact/technical-support/email.html

[email protected].

Sas konton i sociala medier

Sas har en mycket professionell och aktiv tjänsteskala på konton i sociala medier. Sas company, som sker med stor professionalism i alla aktiva sociala medieplattformar idag, håller sina sociala mediekonton aktiva på följande plattformar:

Youtube

https://www.youtube.com/user/flysas

Facebook

https://www.facebook.com/SAS/

Twitter

https://twitter.com/sas

Instagram

https://www.instagram.com/flysas/

Dela din åsikt om Sas kundtjänst

Recensioner på Sas

 • Claes 3 februari 2023 vid 20:09

  Tack för att du hjälper mig med tekniska lösningar.

 • Lola Marasulova 8 oktober 2023 vid 10:07

  Tack att Ni hjälper mig att få pengar tillbaka….1000 Tack SAS!