Aon
Vill du kontakta Aon? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Kontakta enkelt Aon kundtjänst. Aon kundtjänst är med dig för dina frågor och önskemål.

Hur kan jag nå Aon kundtjänst?

Aon är alltid redo att hjälpa dig med kundservice och kan nås genom en rad olika kanaler. Du når kundtjänst via telefon med hjälp av kontaktuppgifterna som finns på Aons hemsida (www.aon.com/captives/sweden/oldindex.html). Aons kundtjänstteam är experter på frågor som riskhantering, pensionering och sjukvård och kan hjälpa dig med alla frågor du kan ha. Du kan kontakta nämnda team under kontorstid. Kontaktinformation finns i avsnittet ”Kontakt” på webbplatsen.

Om hjälp behövs med ett mer specifikt problem tillåter Aon kunder att kontakta specifika avdelningar. Dessa avdelningar tillhandahåller skräddarsydda risk-, pensions- och hälsovårdstjänster. För mer detaljerad information om dessa tjänster kan du kontakta en specifik avdelning. Aons hemsida har en separat kontaktinformation för varje avdelning.

Tjänster som tillhandahålls av Aon

Aon erbjuder ett brett utbud av tjänster inom risk, pension och hälsa. Riskhanteringstjänster inkluderar riskbedömning och rådgivning, försäkringsförmedling och lösningar för risköverföring. Pensionslösningar inkluderar pensionsplanering och rådgivning, investeringsrådgivning och aktuariella tjänster. Hälso- och sjukvård omfattar områden som hälso- och välmåendestrategi, hälsoprogram och hälsoriskhantering. Aons tjänster är utformade för att hjälpa kunder att hitta lösningar på sina komplexa utmaningar.

Aon hemsida

Aons webbplats (www.aon.com/captives/sweden/oldindex.html) ger sina kunder och besökare detaljerad information om de tjänster och lösningar företaget erbjuder. Sidor på webbplatsen innehåller information om Aons branschexpertis och lösningar, samt en översikt över risk, pension och sjukvård. Dessutom låter webbplatsen dig följa Aons senaste nyheter, information och händelser i branschen.

Hur når jag Aon kundtjänst via e-post?

Aon erbjuder sina kunder möjligheten att kommunicera via e-post. Kundtjänstteamet finns alltid tillgängligt för att svara på dina allmänna frågor och önskemål. På sidan ”Kontakt” på Aons hemsida (www.aon.com/captives/sweden/oldindex.html) finns en e-postadress som du kan använda för att nå kundtjänst.

På den här e-postadressen kan du ställa dina frågor, önskemål eller funderingar direkt till kundtjänstteamet. Alla förfrågningar som skickas via e-post besvaras vanligtvis inom arbetsdagar. Aon lägger stor vikt vid kundnöjdhet och gör allt för att lösa alla dina frågor. Speciellt om du har mer komplexa eller specifika tjänsterelaterade frågor, kan du överväga att kontakta dem via e-post eftersom detta gör att Aon-teamet kan ge ett mer detaljerat svar på din fråga. All information som skickas via e-post hanteras av Aon i enlighet med de högsta standarderna för integritet och säkerhet.

Aon konton för sociala medier

Aon är aktiv på ett antal sociala medieplattformar inklusive LinkedIn, Twitter, Facebook och YouTube. Dessa plattformar är ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad med Aons senaste nyheter, information och evenemang. Aon tillhandahåller även kundservice genom dessa sociala medieplattformar, så att du kan skicka in dina frågor och förfrågningar på detta sätt.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/aon

Twitter: https://twitter.com/Aon_plc

Facebook: https://www.facebook.com/Aonplc

Instagram: https://www.instagram.com/lifeataon

Aon returpolicy

Eftersom Aon ofta tillhandahåller professionella tjänster relaterade till risk, pension och hälsa, sker det vanligtvis ingen retur av en viss fysisk vara. Men om du har frågor eller funderingar kring tjänsterna kan du kontakta Aon kundtjänst. I detta avseende är Aons prioritet alltid att säkerställa kundnöjdhet.

När det finns ett problem med Aons tjänster strävar kundtjänstteamet efter att hitta den bästa lösningen för att lösa problemet. Det kan till exempel vara genom att återställa tjänsten eller ge någon form av ersättning. Det viktiga är att säkerställa kundnöjdhet.

Å andra sidan, på grund av tjänsternas karaktär, är alla önskemål och situationer unika. Därför kanske det inte finns en tydlig ”returpolicy” i någon fråga. Istället hanteras varje ärende individuellt för att säkerställa kundnöjdhet.

Slutligen är det viktigt att alla kunder som köper tjänster från Aon noggrant läser sitt serviceavtal. Dessa avtal innehåller detaljerad information om kundens rättigheter och Aons skyldigheter. I händelse av en tvist om tillhandahållandet av en tjänst innehåller detta avtal ofta nyckeln till lösning.

Dela din åsikt om Aon kundtjänst

Recensioner på Aon

  • Teresia 19 september 2023 vid 17:04

    Jag är mycket nöjd tack så mycket