Folksam
Vill du kontakta Folksam? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Kontakta Folksam kundtjänst enkelt. Folksam kundtjänst finns med dig för alla dina frågor och önskemål.

Hur når jag Folksam Kundtjänst?

Folksam erbjuder sina kunder många olika kommunikationskanaler. För det första har Folksam en kundtjänstjour för kunder som vill ha livetelefonsupport. Tillgång till kundtjänst är ofta den snabbaste och mest effektiva under kontorstid.

Om du föredrar ett skriftligt svar snarare än en telefonkontakt kan du klicka på ”Kontakt” på Folksams officiella hemsida. I detta avsnitt finns Folksams allmänna e-postadresser och särskilda e-postadresser för olika avdelningar.

Du kan också besöka avsnittet Vanliga frågor (FAQs) på Folksams webbplats om du har en mer allmän fråga eller funderingar. Det här avsnittet innehåller användbar information och riktlinjer om många allmänna ämnen.

Tjänster tillhandahållna av Folksam

Folksam erbjuder sina kunder ett brett utbud av tjänster. Dessa tjänster täcker ett brett utbud av alternativ, såsom försäkring och pensionsplanering.

Personförsäkringstjänster inkluderar livförsäkring, reseförsäkring, hemförsäkring och många fler typer av försäkringar. Dessa tjänster ger enskilda kunder ett omfattande skydd och sinnesfrid.

Folksam tillhandahåller även en mängd olika tjänster för företag och organisationer. Dessa tjänster inkluderar alternativ som företagsförsäkring, kommersiell fastighetsförsäkring och arbetsgivaransvarsförsäkring.

Slutligen erbjuder Folksam även tjänster för sina kunders behov av pensionsplanering. Dessa tjänster hjälper individer att hitta ekonomisk trygghet och sinnesfrid under denna viktiga period i deras liv.

Folksam hemsida

Folksams hemsida servar kunder med ett användarvänligt gränssnitt och intuitiv design. På sajten finns detaljerad information om de olika tjänster Folksam erbjuder. Dessutom är all information som behövs för att kontakta kundtjänst lätt att hitta.

Hemsida: www.folksam.se

Telefon: 0771-950 950

Hur når jag Folksam Kundtjänst via e-post?

Folksam gör det enkelt att kontakta kundtjänst via mejl. Du kan skriva eventuella frågor eller funderingar via den e-postadress som anges i avsnittet ”Kontakt”. Kundtjänstrepresentanter svarar vanligtvis inom en arbetsdag, vilket innebär att e-post är ett effektivt sätt att få ett snabbt svar på dina frågor.

Folksam Social Media Accounts

Folksam interagerar med sina kunder och potentiella kunder genom sociala medieplattformar och drar nytta av alla möjligheter som den digitala tidsåldern medför. Företaget har aktiva konton på sociala medieplattformar som LinkedIn, Facebook och Twitter.

Folksam-kontot på LinkedIn delar information specifikt inriktad på näringslivet, medan Facebook- och Twitterkonton generellt sett erbjuder ett bredare utbud av information om företagets tjänster, kampanjer och aktuella händelser. Dessa plattformar kan vara ett utmärkt sätt att både lära sig om Folksams produkter och tjänster, och hålla sig uppdaterad med företagets uppdateringar om de senaste branschtrenderna och utvecklingarna.

Dessa sociala mediekonton gör det också möjligt för kunder och potentiella kunder att enkelt kommunicera med Folksam. Kommentarer, frågor och feedback besvaras snabbt och effektivt. Detta är en indikation på att företaget har åtagit sig att kontinuerligt förbättra kundnöjdheten och servicekvaliteten.

Facebook: https://www.facebook.com/folksam

Twitter: https://twitter.com/folksam

Instagram: https://www.instagram.com/folksam

Youtube: https://www.youtube.com/user/folksam

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/folksam/?originalSubdomain=se

Folksam Returpolicy

Folksam erbjuder i vissa fall returrätt då man prioriterar kundnöjdhet. Returvillkoren kan variera beroende på typ av försäkring och din speciella situation. Folksams returpolicy beror ofta på villkoren i din försäkring, typ av försäkring och just din situation.

Vid behov av att säga upp eller ändra en försäkring rekommenderas kunder att kontakta Folksam kundtjänst först. Kundtjänst kommer att diskutera retur- eller avbokningsvillkoren och processerna med dig i detalj. Kundtjänst kan också hjälpa dig att starta processen med att säga upp eller ändra försäkringen. Detta säkerställer att processen löper smidigt och effektivt.

Folksams returpolicy syftar till att ge bästa service, med hänsyn till varje kunds unika behov och förutsättningar. Därför övervägs varje returförfrågan noga för att på bästa sätt förstå varje kunds specifika situation och behov. Denna utvärderingsprocess är en del av företagets åtagande att ständigt förbättra kundnöjdheten.

Det är viktigt att kunderna noggrant granskar villkoren och returpolicyn för den aktuella policyn innan de begär några returer. Detta kommer att hjälpa till att förhindra eventuella missuppfattningar. Kom ihåg att det alltid är bäst att kontakta Folksam kundtjänst för den mest korrekta och aktuella informationen.

Dela din åsikt om Folksam kundtjänst

Recensioner på Folksam

  • Bergron 19 september 2023 vid 15:48

    Jag fick detaljerad information om pensionsplanering och jag gillade det mycket. De tog mycket väl hand om mig.