Lifco
Vill du kontakta Lifco? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Nå Lifco kundtjänst snabbt och enkelt. Lifco kundtjänst är med dig för dina frågor, önskemål och supportbehov.

Hur kan jag nå Lifco kundtjänst?

Lifco kundtjänst tillhandahåller snabba och effektiva kommunikationskanaler för att ge bästa service till sina kunder. Det finns flera sätt att nå Lifco, och alla är utformade för att ge dig den hjälp du behöver.

Telefon: Du kan nå Lifco kundtjänst via telefon. Kundtjänstrepresentanter står till hands i andra änden av telefonen för att svara på dina frågor, hjälpa eller ge lösningar på alla frågor du kan ha. Du hittar kundtjänsttelefonnumret i kontaktinformationen på Lifcos officiella hemsida.

Livechatt: Det finns en livechattfunktion på Lifcos hemsida. Med den här funktionen kan du omedelbart kontakta en kundtjänstrepresentant. Livechatt låter dig få omedelbara svar på dina frågor och ger snabba lösningar när du behöver hjälp.

E-post: Du kan också kontakta Lifco kundtjänst genom att skicka ett e-postmeddelande. Kundtjänstens e-postadress finns på Lifcos officiella hemsida. Du kan skicka dina frågor eller problem via e-post så återkommer kundtjänstteamet till dig så snart som möjligt.

Tjänster som tillhandahålls av Lifco

Lifco är ett företag som tillhandahåller tjänster till sina kunder inom olika affärsområden. Nedan är några av de tjänster som Lifco tillhandahåller:

DENTAL

Dentalverksamheten omfattar tillverkare och leverantörer av förbrukningsvaror, utrustning och tekniska tjänster till tandläkare i Europa och USA. Lifco samarbetar med ledande företag verksamma inom dentalbranschen för att förse kunder med kvalitetsprodukter och tjänster.

RIVNING & VERKTYG

Lifco är världens ledande leverantör av rivningsrobotar och kranredskap, och en ledande global leverantör av grävmaskiner. Inom rivnings- och fordonsbranschen servar Lifco kunder med högkvalitativ och pålitlig utrustning.

SYSTEMLÖSNINGAR

I detta affärsområde med fem divisioner av Lifco, ledaren verksam inom olika områden som konstruktionsmaterial, kontraktstillverkning, miljöteknik, skog och service och distribution. Det finns underbolag som äger företag. Lifco erbjuder en mängd olika lösningar inom detta affärsområde och tillhandahåller produkter och tjänster som passar kundernas behov.

Lifco tillhandahåller kvalitetsprodukter och tjänster till kunder genom att samarbeta med ledande företag inom varje affärsområde. Lifco prioriterar kundnöjdhet och har en företagsstruktur som verkar med en långsiktig vision och fokuserar på lönsamhet.

Lifcos hemsida

Lifcos officiella hemsida är en användarvänlig plattform som ger kunderna detaljerad information om sina produkter. Webbplatsen är lättnavigerad och har en sökfunktion som låter dig hitta de produkter du vill ha. Du kan också komma åt kundtjänstens kontaktuppgifter på hemsidan, spåra dina beställningar och få information om returvillkor.

Hemsida: www.lifco.se

Telefon: +46 72 717 59 33

Adress: Lifco AB Verkmästaregatan 1 -745 85, Enköping

Mejl: [email protected]

Hur kan jag kontakta Lifco kundtjänst via e-post?

Att nå Lifco kundtjänst via e-post är ganska enkelt. Kundtjänstteamet förväntar sig att kunderna kontaktar dem via e-post för att lösa deras frågor eller problem. Du hittar kundtjänstens e-postadress i kontaktinformationen på Lifcos officiella hemsida. När du skickar ett e-postmeddelande, glöm inte att beskriva ditt problem eller din begäran i detalj. Kundtjänstteamet kommer att återkomma till dig så snart som möjligt och vidta nödvändiga åtgärder för att lösa ditt problem.

Lifco konton för sociala medier

Lifco kommunicerar även med sina kunder genom sociala medier. Genom att komma åt Lifcos officiella sociala mediekonton kan du komma åt den senaste informationen, följa specialerbjudanden och kontakta kundtjänst. Lifco har aktiva konton på populära sociala medieplattformar som Facebook, Twitter och Instagram. Genom att följa dessa konton kommer du inte att missa de aktuella nyheterna och tillkännagivandena om Lifco.

Lifcos returpolicy

Lifco erbjuder sina kunder en nöjdhetsgaranti och har en tydlig policy för returpolicyer. Om du inte är nöjd med en produkt du har köpt eller om du stöter på ett problem kan du returnera eller byta produkten inom en viss tid. För att lära dig mer om retur- och bytesprocessen kan du granska returvillkoren på Lifcos officiella hemsida. Observera att vissa villkor och tider kan gälla för returer.

Dela din åsikt om Lifco kundtjänst

Recensioner på Lifco

  • Thorborg 19 september 2023 vid 16:38

    Jag uttryckte mitt problem via telefon. De svarade direkt, tack!