Nordex Sverige AB
Vill du kontakta Nordex Sverige AB? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag nå Nordex Sverige AB:s kundtjänst?  Nordex Sverige AB ger energi till framtiden med hållbara energilösningar.

Hur kan jag nå Nordex Sverige AB:s kundtjänst?

Hemsida: https://www.nordex-online.com/en/

Telefon: +46 18 18 59 00

Adress: Bolandsgatan 15G, 753 23 Uppsala, Sverige

Att kontakta Nordex Sverige AB:s kundtjänst är ett enkelt sätt att komma i kontakt med ett företag som prioriterar kundnöjdhet. Kundtjänstteamet förväntar sig att komma i kontakt med dig via olika kommunikationskanaler. Här är metoderna för att nå Nordex Sverige AB kundtjänst:

Telefon: Genom att ringa Nordex Sverige AB på +46 18 18 59 00 kan du säkerställa en snabb och direkt kontakt.

Adress: Du kan få support på plats genom att besöka företagets huvudkontor på Bolandsgatan 15G, 753 23 Uppsala, Sverige.

E-post: Om du vill kontakta kundtjänst via e-post kan du använda [email protected].

Tjänster som tillhandahålls av Nordex Sverige AB

Nordex Sverige AB är ett företag med en ledande position inom vindkraftssektorn och tillhandahåller omfattande tjänster. De huvudsakliga tjänster som företaget tillhandahåller är följande:

Vindkraftsprojekt: Nordex Sverige AB designar, tillverkar, installerar och underhåller vindkraftsprojekt och tillhandahåller förnybara energilösningar.

Teknik-och ingenjörslösningar: Företaget utvecklar och implementerar tekniska lösningar för vindkraftverk och energisystem.

Konsultverksamhet inom hållbarhet: Nordex Sverige AB hjälper sina kunder att uppfylla sitt miljöansvar genom att tillhandahålla konsulttjänster inom hållbarhet.

Hur kan jag kontakta Nordex Sverige AB?

Det finns flera alternativ för den som vill kontakta Nordex Sverige AB. Här är sätten att kontakta Nordex Sverige AB:

Telefon: Du kan kontakta företaget direkt genom att ringa telefonnumret som anges ovan.

Adress: Du kan besöka företagets huvudkontor för support och diskussioner på plats.

E-post: Du kan kontakta kundtjänstteamet via e-post för att ställa frågor eller begära information.

Webbplats: Du kan hitta mer information, få tillgång till kontaktuppgifter och följa projekt på Nordex Sverige AB:s officiella webbplats https://www.nordex-online.com/en/.

Nordex Sverige AB:s webbplats

Den officiella webbplatsen för Nordex Sverige AB är en resurs som erbjuder omfattande information om de tjänster, projekt och nyheter som erbjuds av företaget. Här finns också kontaktuppgifter och möjlighet att följa projekt.

Med denna information kan du lära dig mer om Nordex Sverige AB och ta reda på hur du kan komma i kontakt för att utnyttja företagets tjänster eller för att samarbeta.

Nordex Sverige AB Öppettider

Nordex Sverige AB:s arbetstider täcker en specifik tidsram för service och samarbete med kunder. Dessa arbetstider är viktiga för att leverera företagets professionella tjänster och ge support till kunderna. Nordex Sverige AB:s allmänna öppettider gäller generellt från måndag till fredag och är från 09:00 till 17:00. Under dessa timmar arbetar företagets kundtjänst, teknisk support och andra serviceenheter aktivt.

Nordex Sverige AB har dock kapacitet att erbjuda flexibla arbetstider för speciella projekt eller nödsituationer. Om du har ett särskilt behov eller önskemål kan du därför skapa ett särskilt möte eller en serviceplan genom att kontakta Nordex Sverige AB. Företaget är alltid redo och villigt att tillhandahålla tjänster på ett sätt som passar kundernas behov.

Hur kan jag kontakta Nordex Sverige AB:s kundtjänst via e-post?

Nordex Sverige AB kundtjänst är lätt att nå via e-post och är ett effektivt sätt att skicka in dina frågor, önskemål eller feedback. Stegen för att kontakta Nordex Sverige AB kundtjänst via e-post är följande:

Som ett första steg bör du använda [email protected], som är den Nordex Sverige AB-adress du vill skicka e-post till.

Se till att ämnesraden i ditt e-postmeddelande är tydlig och begriplig. Du kan till exempel använda ämnesrubriker som ”Service Request” eller ”Enquiry”.

I texten i ditt e-postmeddelande ska du tydligt ange de frågor, önskemål eller detaljer som du vill kommunicera. Nordex Sverige AB:s kundtjänst behöver detaljerad information för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Efter att du skickat ditt e-postmeddelande kommer Nordex Sverige AB:s kundtjänst att återkomma till dig så snart som möjligt. Denna process är utformad för att hjälpa kunder snabbt och effektivt.

Nordex Sverige AB Konton på sociala medier

Sociala medier:

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nordex/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHJMa3p57y_DZmw5eFzydWg

Nordex Sverige AB använder aktivt sociala medier för att dela med sig av aktuell utveckling och projekt inom affärsvärlden. Företagets officiella konton på sociala medier är:

LinkedIn: Här kan du följa Nordex Sverige AB:s LinkedIn-företagssida och hitta aktuell utveckling i näringslivet och information om företaget.

YouTube: Du kan besöka Nordex Sverige AB:s YouTube-kanal på https://www.youtube.com/channel/UCHJMa3p57y_DZmw5eFzydWg och följa företagets projekt och aktiviteter genom videor.

Du kan kontakta Nordex Sverige AB via dess konton på sociala medier, följa uppdateringar och få närmare kontakt med företaget. Företagets sociala medieplattformar ger kunder och affärspartners aktuell information samt möjlighet att interagera.

Dela din åsikt om Nordex Sverige AB kundtjänst

Recensioner på Nordex Sverige AB

  • Alice 4 januari 2024 vid 15:15

    Nordex Sverige AB, med sin kundorienterade strategi, erbjuder utmärkt service och jag rekommenderar verkligen dem! 🌬️