Hanno Stockholm AB
Vill du kontakta Hanno Stockholm AB? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag nå Hanno Stockholm AB kundtjänst? Fira en livstid av kärlek med handgjorda förlovnings- och vigselringar. Hanno Stockholm erbjuder skräddarsydda smycken med endast de finaste materialen.

Tjänster som tillhandahålls av Hanno Stockholm AB

Hanno Stockholm AB:s huvudfokus är att producera specialdesignade förlovningsringar, vigselringar och fina smycken. Företaget lovar att erbjuda en skräddarsydd upplevelse för varje enskild kund.

Förlovningsringar:
Hanno Stockholm AB erbjuder handgjorda förlovningsringar. Kunderna välkomnas med en rad alternativ med vilka de kan anpassa sina ringar. Från stentyp till metalltyp, varje aspekt av designen kan justeras efter kundens önskemål.

Vigselringar:
Företaget designar skräddarsydda vigselringar som par kommer att bära under en livstid. Varje ring är handgjord i Stockholmsverkstaden av hantverkare med 27 års erfarenhet.

Fina smycken:
Hanno Stockholm AB erbjuder även andra smyckesprodukter som halsband, armband och örhängen. Var och en av dem kan skräddarsys, återigen enligt kundens önskemål.

Kundfokuserat tillvägagångssätt:
Hanno Stockholm AB strävar efter att ge sina kunder en speciell upplevelse. Med alternativet ”Gratis konsultation” som finns tillgängligt på webbplatsen kan kunderna få professionell vägledning för att skapa sina drömsmycken.

Kvalitetsgaranti:
Genom att endast använda de finaste materialen garanterar företaget att varje smycke firar en livslång kärlekshistoria.

Hur kan jag nå Hanno Stockholm AB kundtjänst?

Du kan nå Hanno Stockholm AB kundtjänst via telefon, e-post och via hemsidan. Du kan vanligtvis få ett snabbt svar under öppettiderna. Kundtjänstnumret finns oftast angivet på hemsidan.

Telefon : +46 76 811 61 67
Adress: Artillerigatan 33, 114 45 Stockholm, Sverige
E-post : [email protected]
Hemsida : https://www.hannostockholm.com/

Hur kan jag kontakta Hanno Stockholm AB?

Det finns flera sätt att kontakta Hanno Stockholm AB: Telefon, e-post och sociala medier. Du kan också kontakta oss genom att fylla i ett formulär på sidan ”Kontakt” på webbplatsen.

Hanno Stockholm AB:s webbplats

Webbplatsen är mycket användarvänlig och alla tjänster förklaras i detalj. Det finns också en sektion med vanliga frågor.
Hemsida: https://www.hannostockholm.com/

Hur kan jag kontakta Hanno Stockholm AB:s kundtjänst via e-post?

För att kontakta kundtjänst via e-post används vanligtvis en e-postadress som [email protected]. Efter att du skickat ditt e-postmeddelande kan du få ett svar inom 24-48 timmar.

Hanno Stockholm AB konton på sociala medier

Hanno Stockholm AB är även aktiva på sociala medier. Du kan följa aktuell information och kampanjer på plattformar som Facebook och Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/hannostockholm/
Instagram: https://www.instagram.com/hannostockholm/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCoqi7iupE9KW7EmyRmz3Vzg

Hanno Stockholm AB öppettider

Öppettiderna är generellt mellan 09:0018:00 på vardagar. Stängt på helger och helgdagar.

Dela din åsikt om Hanno Stockholm AB kundtjänst

Recensioner på Hanno Stockholm AB

  • Linus 4 november 2023 vid 00:47

    Hanno är fantastisk när det gäller förlovningsringar och alliansringar. Vi designade vår egen förlovningsring här och resultatet var utmärkt. Deras kundinriktade tillvägagångssätt och professionella vägledning var fantastisk. Jag rekommenderar dem verkligen!