Elfa
Vill du kontakta Elfa? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Elfa kontakt kan genomföras ganska snabbt. Du kan enkelt hitta lösningen på alla problem genom att skicka ett e-postmeddelande till adresserna nedan, ringa deras telefonnummer eller lämna ett meddelande.

Kundservice

Tveka inte att kontakta dem på [email protected] om du inte hittar det du letar efter.

Om du bor i USA hanteras alla Elfa-förfrågningar av Container Store. Vänligen kontakta [email protected]

Exportavdelning

Är du intresserad av Elfa och hur du kan distribuera och sälja våra produkter? Kontakta deras exportavdelning:

Lisa Jakobsson

Exportchef

Telefon: +46 705 35 55 49

[email protected]

Tjänster tillhandahållna av Elfa

Även om Elfa Contact har ett avancerat system strävar ett så väletablerat och heltäckande företag efter att etablera ett bättre kommunikationsnät varje år. Så, vilka tjänster tillhandahåller företaget Elfa, hur länge och hur?

1948 fick Arne Lydmar en bra idé på en marknad som såg behovet av smarta förvaringslösningar. Det var starten på Elfa. Över 70 år senare håller de fortfarande just den idén nära hjärtat, att skapa utrymme i vardagen med geniala förvaringslösningar.

Det är vad de gör och anammar vardagens utmaningar genom att skapa smarta lösningar för stora och små förvaringsbehov.

Företaget ägs sedan 1999 av The Container Store, USA:s största detaljhandelskedja för lagringsprodukter. Container Store är noterat på New York Stock Exchange.

Elfa har tre fabriker och sju försäljningsbolag i Europa. Koncernen hade en omsättning på cirka 1 161 MSEK under räkenskapsåret 2021 och vid utgången av räkenskapsåret 2021 hade koncernen 431 anställda.

Elfa tillhandahåller förvaringssystem skapade för att passa individuella behov under hela livet. I deras sortiment finns både flexibla förvaringslösningar och måttbeställda skjutdörrar – allt i hållbar och funktionell design av högsta kvalitet.

Elfas konkurrensfördel är de anpassningsbara, hållbara och geniala förvaringslösningarna. Dessutom har de fördelen av att ha en lång historia, stark ekonomi och olika patent, vilket gör Elfa till en bra och pålitlig affärspartner.

Hur kontaktar jag Elfa?

Elfa-kontakt kan göras på flera olika sätt. Efter att du är säker på problemet du vill få hjälp av kan du börja med att gå till fliken ”vanliga frågor” på Elfas hemsida och kontrollera om någon kund har upplevt ditt problem tidigare eller inte. Således kommer du att ha chansen att lösa ditt problem redan innan du påbörjar kommunikationsprocessen.

Om du inte kan dra några slutsatser av det här steget kan du välja den kommunikationsenhet som passar dig bäst från kundtjänstfliken på Elfas hemsida. Vi nämnde detta i rubriken ovan, men Elfa är som bekant ett globalt företag och har många olika adresser.

Om någon av adresserna eller kontaktuppgifterna nedan fungerar för dig kan du enkelt gå vidare i processen genom att kontakta oss.

Elfa kundservice prioriteras på företagets alla adresser. Det innebär att du kan nå den tjänst du önskar på vilken adress som helst eller vilken tjänst som helst.

Elfa International AB och Elfa Lumi AB

Lilla Nygatan 7

SE-211 38 Malmö

Sverige

Tel: +46 40-608 07 00

[email protected]

Studio Elfa

Stora Nygatan

SE-211 37 Malmö

Sverige

Tel: +46 40-608 07 40

[email protected]

Elfa International AB och Elfa Sweden AB

Elfagatan 5

SE-593 87 Västervik

Sverige

Tel: +46 490 846 00

[email protected]

Elfa Doors AB

Garverigatan 10

SE-565 23 Mullsjö

Sverige

Tel: +46 392-389 00

[email protected]

Elfa Finland Oy

Kalustetie 1 (Fresko / TaloTalo-keskus)

FI-01720 Vanda

Finland

Tel: +358 (0)10 778 4200

[email protected]

Elfa Lumi A/S

c/o Beierholm

Knud Højgaardsvej 9

2860 Söborg

Tel.: +45 56641324

[email protected]

Elfa Norge A.S

Leif Weldingsvei 14

Postboks 1000

NO-3208 Sandefjord

Norge

Tel: +47 33 48 93 00

[email protected]

Elfa Manufacturing Poland Sp. z o. o.

Biuro Handlowe

Zagajnikowa 35

91-849 Łódź

Polen

Tel: +42 611 64 01

[email protected]

Elfa Manufacturing Poland Sp. z o. o.

Biuro Handlowe

Strefowa 7

PL-75-202 Koszalin

Polen

Tel: +48 94 348 0251

[email protected]

Elfa hemsida

Elfa-webbplatsen har en användarvänlig struktur i många olika aspekter. De viktigaste frågorna som nämns när man talar om användarvänlig struktur; enkelhet, tydlig bild av menyerna och extremt snabb öppning av sidor. Du kan nå allt du letar efter på Elfas webbplats inom några sekunder.

Du kan få professionell support i alla dina processer genom att kontakta Elfa kundservice angående frågor som du tror att du inte kan nå eller som inte räcker för dig.

Den officiella länken till Elfas webbplats är följande;

https://elfa.com/en/

Hur når jag Elfa kundtjänst via e-post?

Du når Elfa kundtjänst via e-post genom att lämna ett meddelande på [email protected]. Om det du vill ha är en mer omfattande eller specialiserad hjälpförfrågan, kan du få snabbare och mer detaljerad support genom att nå olika adresser per telefon.

Dela din åsikt om Elfa kundtjänst

Recensioner på Elfa

  • Kempe 31 januari 2023 vid 15:39

    Du är mycket framgångsrik.