DIS Inrednings
Vill du kontakta DIS Inrednings? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag nå DIS Inrednings kundtjänst?

DIS Inredning erbjuder originella designtjänster för individuella och offentliga utrymmen. Förvandla dina vardagsrum med hållbara och funktionella lösningar.

DIS Inredning Tillhandahållna tjänster

DIS Inredning erbjuder ett brett utbud av tjänster från detaljer till kompletta husritningar. Detta inkluderar personliga designtjänster för enskilda hem och originaldesign för offentliga utrymmen.

Hur kan jag kontakta DIS Inredning?

Du kan kontakta oss via telefon, e-post och sociala medier. Kontaktuppgifter hittar du på hemsidan.

DIS Inredning Webbplats

DIS Inrednings webbplats har ett användarvänligt gränssnitt. Du kan hitta tjänster, kontaktinformation och designförslag på webbplatsen.
Länk: https://www.disinredning.se/

Hur når jag DIS Inrednings kundtjänst via e-post?

För att nå kundservice via e-post kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

Hur når jag DIS Inrednings kundtjänst?

Kundservice nås enkelt via telefon och e-post. Kontaktuppgifter hittar du nedan.
Telefon: 08-6112907
E-posta: [email protected]
Adress: Humlegårdsgatan 12B 114 46 Stockholm
Hemsida: https://www.disinredning.se/

DIS Inredning konton på sociala medier

Varumärket är särskilt aktivt på Instagram. Du kan följa deras konton på sociala medier för aktuell design och kampanjer.
Facebook: https://www.facebook.com/disinredning
Instagram: https://www.instagram.com/dis_inredning/

DIS Inredning Öppettider

Arbetstiderna är i allmänhet normala kontorstider på arbetsdagar. De kan dock avvika från de tider som anges på hemsidan.

Tjänster för individuell heminredning från DIS Inredning

DIS Inredning erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för individuell heminredning. Detta inkluderar detaljer som val av möbler, färgpalett, ljusdesign och till och med konstinstallation. Kunderna sträcker sig från dem som vill designa sitt hem från grunden till dem som vill renovera ett befintligt utrymme. Varumärket tar särskilt hänsyn till moderna designprinciper som hållbarhet och energieffektivitet. De erbjuder också lösningar som passar deras kunders budget och tidsram, så att designprocessen går så smidigt som möjligt.

DIS Inrednings tjänster inom design av offentliga miljöer

Design för offentliga miljöer är en av DIS Inrednings specialiteter. De erbjuder originella och funktionella designlösningar för kontor, restauranger, hotell och andra kommersiella utrymmen. Dessa tjänster är skräddarsydda för att passa den avsedda användningen av utrymmet, kundkretsen och varumärkesidentiteten. För en restaurang tar man till exempel hänsyn till akustisk design, korrekt belysning och ergonomiska möbelval. På samma sätt gäller för kontorsdesign ergonomiska lösningar som ökar de anställdas produktivitet, effektiv användning av utrymmet samt färg- och materialval som skapar en lugn arbetsmiljö.

Dela din åsikt om DIS Inrednings kundtjänst

Recensioner på DIS Inrednings

  • Blenda 3 november 2023 vid 23:34

    DIS Inredning gjorde ett fantastiskt jobb! De uppmärksammade varje detalj i vår hemdesign och resultatet var helt fantastiskt. Deras originaldesign för offentliga utrymmen imponerade också. Kundtjänsten var enastående. Jag rekommenderar dem verkligen! 😍