Teliasoneras
Vill du kontakta Teliasoneras? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Teliasoneras kundtjänst? Sömlös kommunikation och innovativa tjänster med Teliasonera. Vi erbjuder snabb kundsupport och en mängd olika onlinelösningar.

Teliasoneras tjänster som tillhandahålls av Teliasonera

Teliasonera erbjuder ett brett utbud av tjänster inom telekommunikationssektorn:

Mobila kommunikationstjänster: Teliasonera erbjuder en mängd olika mobilabonnemang och tariffer för att tillgodose kundernas olika kommunikationsbehov.

Internet- och bredbandstjänster: Förser både privat- och företagskunder med höghastighetsinternet och bredbandslösningar.

Digitala lösningar och kommunikationslösningar: Stödjer kundernas digitala livsstil genom att erbjuda avancerade teknikprodukter och digitala lösningar.

Dessa tjänster är utformade för att möta kundernas dagliga kommunikationsbehov och tekniska förväntningar.

Hur kan jag kontakta Teliasonera?

Det finns många sätt att kontakta Teliasonera:

Webbplats:https://www.telia.se/privat kan du hitta omfattande information om företagets tjänster och supportalternativ.

Telefon- och online-support: Telefon- och online-support är de mest effektiva metoderna för direkt och personlig kontakt.

Teliasoneras webbplats

Teliasoneras webbplats innehåller detaljerad information om de tjänster som erbjuds av företaget, tariffer och kundsupportalternativ. Webbplatsen guidar besökare genom sin användarvänliga design och enkla navigering. Dessutom hjälper webbplatsen besökare med kundsupport och vanliga frågor.

Teliasoneras öppettider

Öppettiderna för Teliasoneras kundtjänst och allmänna kontor är noggrant organiserade för att ge kunderna flexibel och bekväm tillgång. I allmänhet är företagets öppettider följande

Vardagar: Teliasonera har generellt öppet från 08:00 till 17:00 på vardagar. Dessa tider gäller även för kommunikation via telefon och e-post.

Helger och allmänna helgdagar: Bolaget är normalt stängt på helger och allmänna helgdagar. Hemsidan och sociala medier är dock alltid tillgängliga.

Dessa öppettider gäller för kundtjänst och alla andra tjänster och säkerställer ett snabbt svar på kundernas behov.

Hur kontaktar jag Teliasoneras kundtjänst?

Hemsida: https://www.telia.se/privat

Telefon: +46 77 1 99 02 00

Det finns flera effektiva sätt att nå Teliasoneras kundtjänst, som är utformade för att passa kundernas olika behov:

Telefonsupport: Kunder kan nå Teliasoneras kundtjänst direkt på +46 77 1 99 02 00. Via detta nummer kan du ställa frågor, få support och information om alla tjänster. Telefonsupport är perfekt för att få snabb och direkt hjälp.

Support online och livechatt: Live chat och online support finns också tillgängliga via Teliasoneras webbplats. Dessa metoder är lämpliga för mer detaljerade frågor och erbjuder en användarvänlig upplevelse.

Dessa kommunikationskanaler är utformade för att snabbt och effektivt svara på kundernas frågor och behov.

Hur kan jag kontakta Teliasoneras kundtjänst via e-post?

För att nå Teliasoneras kundtjänst via e-post kan du använda kontaktformuläret på företagets officiella webbplats. Detta formulär är utformat för att kunder enkelt ska kunna skicka in sina frågor, förslag eller klagomål. Dessutom svarar företagets kundtjänst vanligtvis på e-postförfrågningar inom en arbetsdag. E-postkommunikation är särskilt lämplig för situationer som kräver mer detaljer eller dokumentation.

Teliasoneras konton i sociala medier

Teliasonera använder sig effektivt av sociala medier för att interagera med sina kunder och förse dem med aktuell information. De viktigaste kontona i sociala medier där företaget är aktivt är följande:

Sociala medier:

Facebook: https://www.facebook.com/telia

Twitter: https://twitter.com/i/flow/login?redirect_after_login=%2FTeliaSverige

Youtube: https://www.youtube.com/teliasverige

Facebook: https://www.facebook.com/telia, Teliasonera delar aktuella kampanjer, kundtjänstinformation och företagsnyheter.

Twitter: https://twitter.com/TeliaSverige innehåller de senaste företagsmeddelandena, branschnyheterna och uppdateringarna av kundsupport.

YouTube: https://www.youtube.com/teliasverige innehåller informativa videor och annonser om Teliasoneras tjänster och produkter.

Dela din åsikt om Teliasoneras kundtjänst

Recensioner på Teliasoneras

  • Isabelle 5 januari 2024 vid 12:10

    Teliasonera är ett företag som prioriterar kundnöjdhet genom att erbjuda ett brett utbud av kommunikationstjänster och jag rekommenderar dem verkligen! 📱