Yallos
Vill du kontakta Yallos? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Yallos kundtjänst? Att kontakta Yallos kundtjänst är enkelt! Kommunicera via telefon, chatt och sociala medier.Lär dig mer om mobil- och bredbandstjänster!

Tjänster som erbjuds av Yallo

Yallo erbjuder ett omfattande kommunikationsnät i hela Schweiz. Nedan hittar du några grundläggande tjänster:

Mobila tjänster

Yallo erbjuder olika alternativ för mobila tjänster. Du kan kommunicera med överkomliga och högkvalitativa tariffer för din mobiltelefon.

Internet via bredband

Om du behöver snabbt och pålitligt internet hemma, erbjuder Yallo bredbandstjänster.

Hemtelefonitjänster

Yallo underlättar din kommunikation hemma med fasta telefonitjänster.

Hur kan jag kontakta Yallo?

Det finns många olika och användarvänliga sätt att kommunicera med Yallo, som strävar efter att erbjuda den bästa kommunikationsupplevelsen för sina kunder. Beroende på dina behov och preferenser kan du välja olika sätt att kontakta Yallo. Om du till exempel har ett brådskande problem eller vill ha ett snabbt svar kan du kontakta Yallo via telefon. Dessutom erbjuder webbplatsen också en onlinechatt, där du kan skicka in dina frågor skriftligen. Du kan också följa Yallo på sociala medier för att få tillgång till aktuell information och kommunicera. Dessa olika kommunikationsalternativ ger dig friheten att välja det alternativ som passar dig bäst och är mest effektivt, så att kommunikationen alltid är enkel.

Hur kan jag kontakta Yallos kundtjänst?

Det är väldigt enkelt att kontakta Yallos kundtjänst. Den erbjuder flera sätt att hjälpa dig. Om du har ett brådskande problem kan du använda följande metoder:

Fysisk kontakt

Du kan boka ett personligt möte genom att kontakta butiken nära dig på adressen nedan.
Länk: https://www.yallo.ch/en/shop

Kontakt via telefon

Om du vill kontakta Yallo kundtjänst via telefon, är callcenter tillgängliga alla dagar i veckan. Yallos kundtjänstmedarbetare är redo att svara på dina frågor och hitta lösningar på dina problem.

Telefon: 0800 00 48 48
Representant för kundtjänst: 0900 00 44 88

Chatt på nätet

Du kan skicka dina frågor via webbplatsen och få ett snabbt svar.
https://www.yallo.ch/

Yallos webbplats

Yallos officiella webbplats är en riktig guldgruva. Den erbjuder en sömlös och användarvänlig kommunikationsupplevelse för sina kunder och gör det enkelt för dem att göra affärer. Webbplatsen är utformad för att uppfylla dina och andra kunders behov. Det är en idealisk resurs för att förstå, utforska och hantera ett brett utbud av tjänster och information.

Du kan enkelt utföra många transaktioner på webbplatsen. Du kan t.ex. kontrollera din nuvarande tariff, byta till en ny tariff eller lägga till ytterligare tjänster. Du kan också använda denna plattform för att se dina räkningar, organisera dina betalningar eller granska tidigare transaktioner.

Yallos webbplats är en värdefull resurs inte bara för transaktioner, utan också för att få mer information om tjänsterna och hitta svar på vanliga frågor. Du kan snabbt få tillgång till aktuell information om priser, kampanjer och nyheter.

Webbplatsen är tillgänglig när som helst och var som helst, vilket ger dig friheten att göra affärer snabbt och hålla kontakten enkelt. Besök webbplatsen för att lära dig mer om Yallos kundcentrerade strategi och tillgodose dina kommunikationsbehov på ett transparent sätt.

Länk: https://www.yallo.ch/

Hur kan jag kontakta Yallos kundtjänst via e-post?

Det är inte möjligt att kontakta kundtjänsten via e-post. Men om feedback begärs via e-post via webbplatsen, kan företaget kommunicera med sina kunder via e-post.

Sociala medier för Yallo

Yallo har en aktiv närvaro på sociala medieplattformar. Du kan få tillgång till aktuell information och kommunicera via de officiella kontona på sociala medier. Här är Yallos konton på sociala medier:

Facebook: https://www.facebook.com/yallotelco
Instagram: https://www.instagram.com/yallotelco/
Youtube: https://www.youtube.com/yalloschweiz

Yallos öppettider

Yallos öppettider varierar. Du kan kontrollera butikens öppettider på https://www.yallo.ch/en/shop.

Öppettider om du vill kontakta oss via telefon:
Måndag till fredag: 9.00 – 20.00.
Lördag och söndag: 10.00 – 19.00.

Dela din åsikt om Yallos kundtjänst

Recensioner på Yallos

  • Greger 3 november 2023 vid 23:22

    Yallo:s kundtjänst, tack för ditt bidrag till att erbjuda kvalitetstjänster.