Eltels
Vill du kontakta Eltels? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag nå Eltels kundtjänst? 

Eltel är en pionjär inom teknik och kommunikation! Företaget prioriterar kundnöjdhet med tillförlitliga tjänster och innovativa lösningar.

Tjänster som tillhandahålls av Eltel: Omfattande och mångsidiga lösningar

Eltel tillhandahåller en rad olika tjänster, särskilt inom telekommunikations- och energisektorerna. Företaget är specialiserat på konstruktion och underhåll av infrastruktur, nätverkslösningar, energiöverföring och distribution. Dessutom följer man noga utvecklingen i branschen genom att erbjuda innovativa lösningar med fokus på teknik och hållbarhet. Eltels tjänster kan skräddarsys efter kundernas behov och kan erbjuda ett brett utbud av lösningar.

Hur kan jag kontakta Eltel?

Det finns flera sätt att kontakta Eltel. En av de mest grundläggande metoderna är att använda kontaktformuläret på företagets webbplats. Frågor som skickas via detta formulär når den relevanta avdelningen och besvaras så snart som möjligt. Det är också möjligt att kommunicera direkt via telefon och e-post. Du kan också få tillgång till aktuell information via Eltels konton på sociala medier och interagera med företaget vid behov.

Eltels webbplats: Användarvänligt gränssnitt och onlinetjänster

Eltels webbplats har ett användarvänligt gränssnitt och enkel navigering. Webbplatsen täcker många olika sektioner såsom de tjänster som erbjuds av företaget, kontaktinformation, allmän information om företaget och aktuella nyheter. Webbplatsen erbjuder också olika verktyg för att interagera med kundtjänsten, så att användarna kan få information snabbt och effektivt. Webbplatsen är också mobilvänlig, så att den enkelt kan nås från olika enheter.

Kontakta Eltels kundtjänst via e-post

Att kontakta Eltels kundtjänst via e-post är ganska enkelt. Du kan följa stegen nedan för att skicka in dina frågor eller önskemål:

E-postadress: Du kan använda [email protected] för att kontakta Eltels kundtjänst.

Ange ett ämne: När du skickar ett e-postmeddelande, se till att ange ett beskrivande ämne för din fråga eller begäran. Detta kommer att hjälpa kundtjänstteamet att förstå din kommunikation snabbare.

Detaljerad kommunikation: I innehållet i ditt e-postmeddelande bör du försöka ge så mycket information som möjligt om din fråga eller begäran. Detta är viktigt för att kundtjänstteamet ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Väntetid: Eltels kundtjänst återkommer vanligtvis till dig inom 24 timmar. Under högsäsong kan det dock ta lite längre tid.

Uppföljningsfacilitet: Om du behöver följa upp ett specifikt ärende, se till att inkludera ditt kontaktnummer eller annan spårningsinformation längst ner i ditt e-postmeddelande.

Genom att följa dessa steg kan du kommunicera effektivt med Eltels kundtjänst.

Hur kan jag nå Eltels kundtjänst?

Hemsida: https://www.eltelgroup.com/

E-post: [email protected]

Telefon: +46 8 585 376 00

Adress: Eltel Networks Infranet AB POB 126 23, SE-112 92 Stockholm

Det finns olika sätt att nå Eltels kundtjänst. Kunder kan få tillgång till direkt kontaktinformation som telefonnummer och e-postadresser från kontaktsektionen på företagets officiella webbplats. Dessutom erbjuds online support och live chatt alternativ så att kunderna kan få svar på sina frågor snabbt och effektivt. När du når Eltels kundtjänst kan du ta hänsyn till vissa tidsintervall och topptider som kan hjälpa dig att få snabbare service.

Eltels konton på sociala medier

Eltel har en aktiv närvaro på sociala medier och interagerar med sina kunder via dessa plattformar. Företaget delar med sig av aktuella nyheter, serviceuppdateringar och branschinsikter på sociala medier som Facebook, Twitter och LinkedIn. Dessa plattformar ger också kunderna stora möjligheter att interagera direkt med Eltel. Via dessa sociala medier kan följare ställa frågor, lämna kommentarer och snabbt få tillgång till aktuell information om företaget. Sociala medier är också ett viktigt verktyg för Eltel för att samla in kundfeedback och kontinuerligt förbättra sina tjänster.

Instagram: eltelsuomi

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/eltel/

Via dessa konton kan du kommunicera med företaget, följa aktuella kampanjer och tillkännagivanden och dela med dig av dina frågor. Sociala medier erbjuder en snabb och interaktiv kommunikationsplattform.

Eltels arbetstider

Eltel har en transparent inställning till kundservice och butikernas öppettider. Bolagets arbetstider är följande:

Öppettider för kundtjänst: Kundtjänsten är öppen mellan 09:00 – 18:00 från måndag till fredag. På lördagar erbjuds kunderna support mellan 10:00 – 15:00.

Butikens öppettider: Öppettiderna för Eltels fysiska butiker kan variera beroende på var de ligger och rådande förhållanden.

Enligt dessa öppettider kan du kontakta Eltel och dra nytta av deras tjänster.

Dela din åsikt om Eltels kundtjänst

Recensioner på Eltels

  • Wilhelm 5 januari 2024 vid 14:50

    Eltel erbjuder en rad olika tjänster inom telekommunikations- och energisektorerna med fokus på kundnöjdhet och har blivit en rekommenderad partner på området! 🌐