Air Liquide
Vill du kontakta Air Liquide? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Upptäck sätt att kontakta Air Liquide kundtjänst. Få snabba svar på dina frågor, Air Liquide kundtjänst hjälper dig.

Hur kan jag nå Air Liquide kundtjänst?

Det finns flera olika sätt att nå Air Liquide kundtjänst. Företagets hemsida har en sektion som ”Kontakt” eller ”Kundservice”. I det här avsnittet finns alternativ som telefonnummer och kontaktformulär där du kan nå Air Liquide kundtjänst. Om du vill nå kundtjänst via telefon kan du kontakta en representant direkt genom att ringa de angivna numren. Du kan också nå Air Liquide kundtjänst genom att fylla i kontaktformuläret eller skicka ett e-postmeddelande till angiven e-postadress. Air Liquide strävar efter att ge sina kunder en effektiv kommunikationsupplevelse och att hitta lösningar på deras behov.

Tjänster som tillhandahålls av Air Liquide

Air Liquide är ett ledande företag inom gaser, teknologier och tjänster. Företaget levererar olika gaser såsom industrigaser, medicinska gaser och specialgaser. Det är också specialiserat på gasutrustning, system och applikationer. Air Liquide strävar efter att möta sina kunders behov genom att erbjuda olika lösningar inom industrisektorn, sjukvårdssektorn, forsknings- och utvecklingsområden. Företaget genomför också viktiga studier om hållbarhet och energieffektivitet med innovativa teknologier.

Air Liquide webbplats

Air Liquides webbplats är en omfattande plattform som marknadsför företagets aktiviteter, produkter och tjänster. Webbplatsen har ett användarvänligt gränssnitt och ger besökarna snabb och enkel tillgång till information. Hemsidan innehåller viktig företagsinformation såsom Air Liquides mission, vision och värderingar. Du kan också komma åt detaljerad information om produkter, lösningar, projekt och nyheter på hemsidan. Air Liquides hemsida innehåller även kontaktinformation som gör att du kan nå Air Liquide kundtjänst. Webbplatsen syftar till att ge kunderna den information de behöver och att ge effektiv kommunikation.

Webbplats: https://se.airliquide.com

Telefon: +46 40 38 10 00

Adress: Lundavägen 151 Box 2911 212 09 Malmö

Hur kan jag nå Air Liquide kundtjänst via e-post?

Att nå Air Liquide kundtjänst via e-post är ganska enkelt. Kunder kan nå kundtjänst genom att fylla i kontaktformuläret eller genom att skicka ett e-postmeddelande till angiven e-postadress. I e-postinnehållet är det viktigt att du beskriver dina kontaktuppgifter och ditt problem eller förfrågan i detalj. Kundtjänstteamet kommer att återkomma till dig så snart som möjligt och hjälpa dig med ditt problem. Eftersom e-postkommunikation är en skriftlig kanal är det viktigt att dokumentera och referera kommunikation. Att nå kundtjänst via e-post är ett säkert och effektivt sätt att kontakta Air Liquide.

Air Liquide sociala mediekonton

Air Liquide är aktivt involverat i sociala medieplattformar och interagerar med sina kunder. Företagets officiella sociala mediekonton inkluderar Twitter, Facebook, LinkedIn och Instagram. Användare kan följa företaget på dessa plattformar med användarnamnet @AirLiquideNordics, och följa aktuella nyheter, projekt, teknisk utveckling och annan viktig information. De kan också ställa frågor, ge feedback eller kontakta Air Liquide direkt via sina sociala mediekonton. Genom att aktivt använda sociala medier strävar Air Liquide efter att etablera en närmare relation med sina kunder och möta deras förväntningar.

Facebook: https://www.facebook.com/AirLiquideNordics

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/airliquide

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzj0Un7EH8fYc1bAtEl_iyw/videos

Returpolicy för Air Liquide

Air Liquide har bestämt returvillkoren genom att prioritera kundnöjdhet. För returförfrågningar måste du kontakta Air Liquide kundtjänst. Returpolicyer kan variera beroende på typ av produkt och villkoren i kontraktet. Air Liquide kundtjänstteam kommer att ge dig detaljerad information om returvillkor och förfaranden. Returförfrågningar utvärderas och behandlas så snart som möjligt.

Dela din åsikt om Air Liquide kundtjänst

Recensioner på Air Liquide

  • Hugo 18 september 2023 vid 14:33

    Jag är väldigt nöjd, tack!