Chubb
Vill du kontakta Chubb? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Kontakta Chubb kundtjänst enkelt och snabbt. Chubb kundtjänst finns här för dina frågor, önskemål och supportbehov.

Hur kan jag kontakta Chubb kundtjänst?

Chubb kundtjänst är ganska lätt att nå. Du kan nå kundtjänst via telefon, e-post eller livechatt med hjälp av kontaktuppgifterna på företagets hemsida (https://www.chubb.com/nordic-sv/contact-us/sweden.html). Chubbs kundserviceteam består av experter som hjälper dig med försäkringsinformation, försäkringskrav, försäkringsändringar etc. De erbjuder dig lösningar snabbt och effektivt. Det finns ett callcenter tillgängligt alla dagar i veckan och de flesta timmar för att nå kundtjänst.

Chubb tillhandahåller tjänster

Chubb är ett företag som erbjuder ett brett utbud av försäkringstjänster. Det tillhandahåller tjänster inom olika typer av försäkringar såsom bilförsäkring, hemförsäkring, företagsförsäkring, reseförsäkring, sjukförsäkring med mera. Chubb erbjuder sina kunder heltäckande och pålitliga försäkringslösningar för att skydda deras risker. Den prioriterar kundnöjdhet genom att erbjuda flexibla alternativ som möter kundernas behov. Tjänsterna som tillhandahålls av Chubb är ett bevis på dess ledarskap inom försäkringsbranschen.

Chubb hemsida

Chubbs webbplats ger kunderna detaljerad information om deras försäkringstjänster. Webbplatsen innehåller omfattande information om ämnen som försäkringstyper, försäkringsalternativ, hur man gör anspråk, försäkringsprocesser med mera. Dessutom har kunderna möjlighet att kontrollera sin försäkringsinformation, få försäkringsofferter och enkelt hantera sina transaktioner via hemsidan. Chubbs webbplats erbjuder kunderna en utmärkt upplevelse med sitt användarvänliga gränssnitt och enkla navigering.

Webbplats: www.chubb.com

Telefon: +46 (0) 771 54 00 55

E-post: [email protected]

Adress: Birger Jarlsgatan 43 Box 868 101 37 Stockholm

Hur kan jag kontakta Chubb kundtjänst via e-post?

Du kan nå Chubb kundtjänst via e-post. Kontaktsidan på hemsidan har ett kontaktformulär som du kan använda för att mejla kundtjänst. Genom att fylla i detta formulär kan du rikta dina frågor, önskemål eller funderingar till kundtjänstteamet. Chubb kundtjänstteam kommer att återkomma till dig så snart som möjligt och tillhandahålla den information du behöver.

Chubb sociala mediekonton

Chubb är aktivt involverad i sociala medieplattformar. Företaget har konton som LinkedIn, Facebook, Twitter och Instagram. På dessa plattformar delar Chubb med sig av aktuell information, kampanjer, nyheter och kundupplevelser om försäkringstjänster. Du kan också nå kundtjänstteamet via konton i sociala medier och skicka dina frågor.

Facebook: https://www.facebook.com/ChubbInsurance/?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/ChubbNA

Chubb Returpolicy

Chubb erbjuder ingen returpolicy eftersom det i allmänhet är ett företag som tillhandahåller försäkringstjänster. Återbetalning sker sällan eftersom försäkringar är en tjänst som erbjuds under en viss period eller villkor. Men om du har några frågor angående annulleringar eller ändringar av policy kan du kontakta Chubb kundtjänst. Vårt team hjälper dig att tillhandahålla den bästa lösningen.

Dela din åsikt om Chubb kundtjänst

Recensioner på Chubb

  • Knut 15 september 2023 vid 13:52

    Jag fick detaljerad information om utlänningsförsäkring och de gav mig en bra service. Tack. När jag hade problem under den här processen tog de sig direkt med mig. 🙌🏻