Clas Ohlsons
Vill du kontakta Clas Ohlsons? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur når jag Clas Ohlsons kundtjänst? Stort utbud av produkter för hem och kontor på Clas Ohlson! Klicka här för kontaktuppgifter och mer.

Clas Ohlson erbjuder tjänster

Clas Ohlson erbjuder ett brett sortiment av produkter som uppfyller olika behov i hemmet och på kontoret. Dessa produkter inkluderar DIY (gör-det-själv), elektronik, hushållsapparater, kontors- och skolmaterial, belysningslösningar, trädgårdsredskap och utomhusprodukter. Dessutom strävar företaget efter att minska sitt ekologiska fotavtryck genom att erbjuda hållbara och miljövänliga alternativ. Clas Ohlson erbjuder även konsulttjänster, support vid installation av produkter och långsiktiga garantier för kunderna.

Hur kan jag kontakta Clas Ohlson?

Det finns flera sätt att kontakta Clas Ohlson. Du kan kontakta kundservice direkt via telefonnummer 0247-44 500. För kommunikation via e-post kan ett meddelande skickas till [email protected]. Dessutom kan du också få hjälp via företagets officiella hemsida https://www.clasohlson.com/se/ genom att fylla i ett kontaktformulär eller livechatt med online kundtjänst. Webbplatsen erbjuder en snabb och enkel kommunikationsmöjlighet med sin användarvänliga design.

Clas Ohlsons webbplats

Clas Ohlsons officiella hemsida erbjuder kunderna en omfattande plattform för shopping, produktinformation och kontakt med kundtjänst. Webbplatsen, https://www.clasohlson.com/se/, har ett lättnavigerat gränssnitt som förenklar produktsökning, kategorisering och köp online. Dessutom uppdateras webbplatsen med information om aktuella rabatter, specialerbjudanden och nya produktlanseringar. Kunderna kan också snabbt hitta svar på vanliga frågor genom att besöka sektionen för vanliga frågor.

Clas Ohlson Öppettider

För att kunna erbjuda kunderna flexibla och bekväma shoppingupplevelser har Clas Ohlson ett brett utbud av öppettider i sina butiker. I allmänhet är butikerna öppna på vardagar och helger, men öppnings- och stängningstiderna för specifika butiker kan variera beroende på var de ligger. Till exempel kan butiker i köpcentrum ofta hålla öppet längre. För aktuella öppettider är det bäst att besöka Clas Ohlsons hemsida eller ringa direkt till din lokala butik. Det är också viktigt att notera att öppettiderna kan variera på helgdagar och vid speciella tillfällen.

Hur kontaktar jag Clas Ohlsons kundtjänst?

Hemsida: https://www.clasohlson.com/se/

Email: [email protected]

Telefon: 0247-44 500

Det finns flera praktiska alternativ för att kontakta Clas Ohlsons kundtjänst. Telefonsupport är en av de snabbaste och mest effektiva metoderna. Via kundtjänstens telefonnummer 0247-44 500 kan du nå Clas Ohlsons specialister på vardagar och under angivna tider. Telefonlinjen kan användas för produktinformation, orderstatus, returprocesser och allmänna kundförfrågningar. Telefonsupport är ett perfekt sätt att ge omedelbara svar och lösningar.

Hur kan jag kontakta Clas Ohlsons kundtjänst via e-post?

Kunder som vill nå Clas Ohlson via e-post kan använda [email protected]. Via denna e-postadress kan du få hjälp med olika frågor såsom produktinformation, orderstatus, returer och byten. Dina e-postmeddelanden besvaras vanligtvis inom några arbetsdagar. När du skickar ett e-postmeddelande bör du ge så mycket information som möjligt om din fråga eller begäran så att du får ett snabbare och mer korrekt svar. När du kommunicerar via e-post kan du också inkludera specifik referensinformation, till exempel ett ordernummer eller en produktkod, för att påskynda processen ännu mer.

Clas Ohlson konton i sociala medier

Sociala medier:

Facebook: https://www.facebook.com/clasohlsonsverige/

Instagram: https://www.instagram.com/clasohlsonsverige

Youtube: https://www.youtube.com/user/ClasOhlsonAB

Genom att ha en aktiv närvaro på sociala medieplattformar vill Clas Ohlson vara i ständig kontakt med sina kunder. På Facebook, Instagram och Youtube delar företaget med sig av produktkampanjer, specialerbjudanden, användbara tips och företagsnyheter. På dessa plattformar finns också möjlighet för kunderna att ställa frågor och lämna kommentarer.

Facebook (https://www.facebook.com/clasohlsonsverige/): Clas Ohlsons Facebooksida används för att interagera med kunder och informera dem om aktuella erbjudanden, produktinformation och företagsevent.

Instagram (https://www.instagram.com/clasohlsonsverige): På Instagram delas visuella representationer av produkter och kreativa idéer.

YouTube (https://www.youtube.com/user/ClasOhlsonAB): Clas Ohlsons YouTube-kanal innehåller praktiska videor om montering och användning av produkter, DIY-projekt med mera.

Dela din åsikt om Clas Ohlsons kundtjänst

Recensioner på Clas Ohlsons

  • Maja 3 januari 2024 vid 13:22

    Clas Ohlson erbjuder ett brett utbud av produkter som möter olika behov i hemmet och på kontoret, prioriterar kundnöjdhet genom att erbjuda hållbara och miljövänliga alternativ; definitivt rekommenderas. 🛠️