Sweco
Vill du kontakta Sweco? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Sweco kundtjänst finns vid din sida inom hållbar ingenjörskonst och design. Var säker i varje steg av ditt projekt!

Hur når jag Sweco kundtjänst?

Sweco är en ingenjörs- och arkitektbyrå baserad i Sverige och är involverad i många projekt runt om i världen. Det finns flera sätt att nå kundtjänst för den här typen av stora organisationer. Först måste du gå till Swecos officiella hemsida och klicka på ”Kontakta”. Det här avsnittet innehåller grundläggande information såsom allmän kontaktinformation, kontorsadresser och telefonnummer. Om du vill kontakta en mer specifik avdelning kan du även hitta direktkontaktuppgifter till vissa avdelningar eller avdelningar i detta avsnitt.

Tjänster tillhandahållna av Sweco

Sweco är ett företag med ett brett utbud av tjänster. Även om det huvudsakligen tillhandahåller ingenjörs- och arkitekttjänster, finns det många underkategorier under dessa rubriker:

Stadsplanering: Sweco är involverat i stadsplaneringsprojekt för att göra städer hållbara och beboeliga. Dessa projekt täcker många ämnen från trafik till grönområden, från vattenförvaltning till energieffektivitet.

Miljö och energi: Swecos energiprojekt erbjuder ett brett utbud av tjänster, från integration av förnybara energikällor till energieffektiviseringslösningar.

Vatten och infrastruktur: Företaget tillhandahåller ingenjörstjänster inom vattenhantering, rening av avloppsvatten, utveckling av infrastruktur och liknande frågor.

Digitala lösningar: Sweco spelar också en aktiv roll i digitala transformationsprocesser. Detta är särskilt viktigt för digitaliseringen av städer och smarta stadslösningar.

Sweco hemsida

Swecos officiella hemsida är hem för en mängd information, från företagets allmänna profil till de tjänster det erbjuder, genomförda projekt och karriärmöjligheter. Genom att besöka webbplatsen kan du få detaljerad information om Swecos vision, mission och värderingar samt komma åt företagets hållbarhetsredovisningar och årsredovisningar. Du kan också komma åt kontaktinformationen för företagets globala kontor genom avsnittet ”Kontakt”.

Hemsida: www.sweco.se

Telefon: +46 8 695 60 00

E-post: [email protected]

Adress: Sweco AB Gjörwellsgatan 22, Box 340 44, 100 26 Stockholm

Hur kan jag kontakta Sweco kundtjänst via e-post?

Att kontakta Sweco via e-post är särskilt användbart när du vill få detaljerad information om ett visst ämne eller ha en fördjupad diskussion om ett ämne. För allmän kundservice kan du nå företagets allmänna e-postadress från sektionen ”Kontakt” på Swecos officiella hemsida. Om du vill kontakta en specifik avdelning eller person kan du använda e-postadressen till den aktuella avdelningen eller personen som anges i detta avsnitt. Du kan enkelt skicka dina önskemål och frågor via kontaktformuläret.

Sweco Social Media Accounts

Idag, liksom många andra organisationer, verkar Sweco genom sociala medieplattformar. Det är plattformarna där du kan få aktuell information om Swecos senaste projekt, evenemang och annonser.

LinkedIn: Swecos LinkedIn-konto är en av de mest aktiva plattformarna för företagets professionella nätverk och branschuppdateringar. Här kan du hitta företagets senaste projekt, platsannonser och branschnyheter.

Twitter: Swecos Twitterkonto är idealiskt för att hänga med i företagets aktuella tillkännagivanden, evenemang och snabba uppdateringar.

Instagram: Swecos Instagramkonto är jättebra för den som är intresserad av den mer visuella sidan av företaget. Här kan du hitta bilder på de projekt som företaget genomfört och visuellt innehåll i de anställdas vardag.

Facebook: https://www.facebook.com/Sweco

Instagram: https://www.instagram.com/swecosweden

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sweco

Sweco Returpolicy

Eftersom Sweco är ett företag som tillhandahåller ingenjörs- och konsulttjänster förekommer ingen fysisk produktförsäljning. Därför finns det ingen traditionell ”retur”-praxis. Vid eventuella problem eller missnöje med tjänsterna rekommenderas dock kunder att kontakta Sweco kundtjänst. På så sätt kan företaget vidta nödvändiga åtgärder för att förbättra kvaliteten på tjänsten eller lösa ett potentiellt problem. Om en tjänst är betald och tjänsten inte tillhandahålls eller du inte är nöjd med tjänsten kan du söka lösningar genom att kontakta kundtjänst.

Dela din åsikt om Sweco kundtjänst

Recensioner på Sweco

  • Lova 19 september 2023 vid 15:31

    Vi fick rådgivning om arkitektur. De gav oss råd i denna fråga och jag skulle vilja säga att jag var mycket nöjd.