Applands
Vill du kontakta Applands? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Applands kundtjänst? Utforska världen av mobilappar med Appland: Vi erbjuder prenumerationer på spel, utbildningsappar för barn och specialiserade appbutiker.

Appland tillhandahåller tjänster

Appland erbjuder ett rikt och varierat utbud av tjänster för mobila plattformar. Det mest anmärkningsvärda bland dessa är de prenumerationsbaserade speltjänster som de erbjuder speciellt för mobila spel- och applikationsutvecklare. Denna tjänst ger användarna tillgång till ett stort bibliotek av spel, samtidigt som den erbjuder en ny intäktsmodell för utvecklare. Dessutom erbjuder Appland säkert och pedagogiskt innehåll för barn, vilket hjälper föräldrar att göra barnens användning av mobila enheter säkrare och mer effektiv. För företag erbjuder de tjänster för att skapa och hantera anpassade appbutiker. Dessa tjänster gör det möjligt för företag att skapa personliga appbutiker som är unika för deras egna varumärken, vilket ökar kundlojaliteten och stärker varumärkeskännedomen.

Hur kan jag kontakta Appland?

Det finns flera olika sätt att kontakta Appland. Via företagets officiella hemsida https://www.applandinc.com/ kan du både få detaljerad information om företaget och skicka dina frågor direkt via kontaktformuläret. Detta formulär används vanligtvis för samarbetserbjudanden, förfrågningar om teknisk support eller allmän information. Om du föredrar en mer direkt kommunikation är företagets e-postadress och telefonnummer de mest effektiva sätten. Medan du kan få mer detaljerade och genomtänkta svar via e-post, kan du få ett snabbt svar på mer brådskande frågor via telefon. Du kan också följa den aktuella informationen på företagets sociala mediekonton och kontakta via meddelande om det behövs.

Applands webbplats

Applands webbplats ger omfattande information om företagets tjänster, lösningar och den övergripande strukturen för företaget.

Applands öppettider

Applands arbetstider är viktiga för företagets kundservice och operativa verksamhet. Företaget följer i allmänhet standardiserade svenska arbetstider. Detta omfattar en tidsperiod från kl. 9.00 till kl. 17.00 på vardagar. Det kan dock finnas viss flexibilitet i dessa tider för att kunna betjäna kunder i olika tidszoner. Särskilt eftersom de betjänar en global kundbas är det troligt att de ger kontinuerlig support via e-post och andra digitala kommunikationskanaler. Därför kan det vara bekvämare att kontakta via e-post eller sociala medier i nödsituationer eller för användare i olika tidszoner.

Hur kan jag kontakta Applands kundtjänst via e-post?

Att kontakta Applands kundtjänst via e-post är en metod som föredras, särskilt för detaljerade informationsförfrågningar och teknisk support. Den officiella e-postadressen till företaget är [email protected]. E-post som skickas till denna adress besvaras vanligtvis senast inom 24 timmar under arbetsdagar. När du skickar ett e-postmeddelande bör du ge så mycket information som möjligt om ditt problem eller din fråga, så att de kan hjälpa dig snabbare och effektivare. Detta är särskilt lämpligt för tekniska frågor, prenumerationer, tjänster eller samarbetserbjudanden. Dessutom är kommunikation via e-post en registrerad form av kommunikation som kan användas för framtida referens.

Hur kan jag nå Applands kundtjänst?

Webbplats: https://www.applandinc.com/

E-post: [email protected]

Telefon: +46707 17 07 71

Adress: Kungsportsavenyn 21, 411 36 Göteborg, Sverige

Det finns flera olika sätt att kontakta Applands kundtjänst. Det mest direkta sättet att komma i kontakt är att ringa +46707 17 07 71. Genom att kontakta företagets professionella supportteam via detta nummer kan du skicka in frågor, feedback eller förfrågningar om teknisk support. För allmänna frågor och begäran om hjälp kan du också kontakta dem via e-post på [email protected]. E-post är en idealisk kommunikationsmetod, särskilt i fall där mer detaljerad information krävs. Du kan också fysiskt nå företagets huvudkontor i Göteborg, Sverige. I så fall kan du gå till Kungsportsavenyn 21, 411 36 Göteborg och tala direkt med företagets representanter.

Appland konton för sociala medier

Sociala medier:

Facebook: https://www.facebook.com/applandhn/

Appland har en aktiv närvaro på sociala medier och dessa plattformar är utmärkta kanaler för att interagera med företaget samt följa uppdateringar och nyheter. Du kan följa Applands senaste utveckling, evenemang och tillkännagivanden på företagets officiella Facebook-sida https://www.facebook.com/applandhn/. Inlägg på sociala medier ger ett bredare perspektiv på företagets tjänster och erbjudanden och gör det möjligt för användare att få snabba svar på sina frågor. Dessutom används dessa plattformar för kundfeedback och interaktion med samhället. Frågor och kommentarer som ställs till företaget via sociala medier besvaras vanligtvis snabbt, så att användarna snabbt kan få tillgång till aktuell och korrekt information.

Dela din åsikt om Applands kundtjänst

Recensioner på Applands

  • Kia 2 januari 2024 vid 14:18

    Appland erbjuder ett brett och varierat utbud av tjänster för mobila plattformar, särskilt prenumerationsbaserade spel-tjänster som sticker ut för mobilspels- och apputvecklare; definitivt rekommenderas. 📱