Instalco Group
Vill du kontakta Instalco Group? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Kontakta enkelt Instalco Group kundtjänst. Vårt professionella team finns här för att svara på dina frågor!

Hur kan jag nå Instalco Group kundtjänst?

Instalco Group är ett företag som lägger stor vikt vid kundnöjdhet och har som mål att interagera med sina kunder genom att erbjuda olika kommunikationskanaler. I den här artikeln hittar du hur du når Instalco Group kundtjänst, de tjänster den tillhandahåller, hur du kontaktar och vanliga frågor.

Instalco Group kundtjänstteam är alltid tillgängligt för att hjälpa och svara på kundernas frågor. Det finns flera sätt att nå kundtjänst och du kan välja ett beroende på vad du föredrar. Så här når du Instalco Group kundtjänst:

Telefonkontakt: Instalco Groups kundserviceteam betjänar kunder som vill bli kontaktade per telefon. Du kan prata direkt med en representant genom att ringa kundtjänstnumret, ställa dina frågor eller skicka in dina önskemål.

Kontakt via e-post: Instalco-gruppens kundtjänst är också tillgänglig via e-post. Du kan skicka in dina frågor eller förfrågningar med den officiella e-postadressen till kundtjänst.

Livechatt: Du kan kommunicera med kundtjänstteamet snabbt och effektivt med hjälp av livechattfunktionen på Instalco Groups webbplats. Livechatt låter dig få svar omedelbart och gör det enkelt att hitta omedelbara lösningar på dina frågor.

Tjänster som tillhandahålls av Instalco Group

Instalco Group erbjuder en mängd olika tjänster till sina kunder. Här är några av de tjänster som Instalco Group tillhandahåller:

El: Instalco Group tillhandahåller professionella tjänster inom det elektriska området. Den tillhandahåller lösningar på frågor som elinstallation, belysningssystem, elunderhåll och reparationer.

Värme och kyla: Instalco-gruppen är specialiserad på värme- och kylsystem. Det stödjer kunder med installation, underhåll och reparation av värme- och kylsystem.

VVS: Instalco Group erbjuder kvalitetslösningar för VVS, ventilationssystem och andra VVS-tjänster. Den fokuserar på frågor som design, installation och underhåll av VVS-system.

Hur kan jag kontakta Instalco Group?

Det finns flera sätt att kontakta Instalco-gruppen och du kan välja ett baserat på dina önskemål. Här är sätten att kontakta Instalco Group:

Webbplats: Instalco-gruppens officiella webbplats är en bekväm plattform för att lära sig mer om företaget och kommunicera. Webbplatsen har kontaktinformation, en livechattfunktion och ett kontaktformulär.

E-post: Du kan kontakta Instalco Group kundtjänst via e-post. Du kan skicka dina frågor, önskemål eller feedback genom att skicka ett e-postmeddelande till den officiella e-postadressen för kundtjänst.

Sociala medier: Du kan också kommunicera via Instalco Groups konton för sociala medier. Företaget är ofta aktivt på populära plattformar som Facebook, Twitter och LinkedIn. Genom att följa Instalco Groups konton för sociala medier kan du få tillgång till uppdaterad information och kommunicera via meddelanden.

Instalco Groups webbplats

Instalco Group erbjuder en officiell webbplats där du kan hitta detaljerad information om dess tjänster. Du kan lära dig mer om Instalco-gruppen på webbplatsen, ta en titt på detaljerna om de tjänster de erbjuder, utforska branscherna de är verksamma inom och mer. Du kan även nå kundtjänst via hemsidan.

Hemsida: www.installco.se

E-post: [email protected]

Adress: Lilla Bantorget 11, 111 23 Stockholm

Instalco Group Arbetstider

Instalco Group är ett företag som tillhandahåller tjänster under vissa arbetstider. De fungerar vanligtvis mellan 09:00 och 17:00 på vardagar. Arbetstiden kan dock variera beroende på företagets policy eller särskilda omständigheter. Det kan förekomma anpassningar av arbetstiden under särskilda omständigheter som semesterperioder eller allmänna helgdagar. Du kan besöka Instalco Groups hemsida eller kontakta kundtjänst för de mest uppdaterade arbetstiderna.

Hur kan jag kontakta Instalco Groups kundtjänst via e-post?

Instalco Groups kundserviceteam kommunicerar via e-post för att möta kunders frågor och önskemål. Du kan skicka dina frågor, önskemål eller feedback genom att skicka ett e-postmeddelande till Instalco Groups officiella e-postadress för kundtjänst. Kundtjänstteamet återkommer till dig så snart som möjligt och hjälper dig att möta dina behov.

Instalco Groups sociala medier-konton

Instalco Group interagerar också med sina kunder på sociala medieplattformar. Företaget har populära sociala mediekonton som Facebook, Twitter, Instagram. Genom att följa Instalco Groups konton i sociala medier kan du få tillgång till aktuell information, upptäcka nya projekt och tjänster, dela kundupplevelser och interagera med företaget.

Facebook: https://www.facebook.com/installcosverige

Instagram: https://www.instagram.com/installcosverige

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJT3U2hpsGPDC5tVd17pCxw

Twitter: https://twitter.com/installcosverige

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/installco

Returpolicy för Instalco Group

Instalco Group följer en specifik policy angående produktretur och återbetalningsvillkor. Returpolicyer kräver i allmänhet att varan är i originalförpackningen, oanvänd och i säljbart skick. För mer detaljerad information om returprocessen och returvillkor kan du läsa returpolicyn på Instalco Groups hemsida eller kontakta kundtjänst.

Dela din åsikt om Instalco Group kundtjänst

Recensioner på Instalco Group

  • Katrin 18 september 2023 vid 15:35

    Jag var nöjd med den service jag fick angående ventilationssystemet! Jag skulle rekommendera det till alla!